söndag 19 april 2009






Jag vaknade tidigt igår morse, fortfarande upplyft över fredagskvällens cykel- och fototur i naturen gav jag mig ut i den tidiga morgonsolen. Fåglarna höll morgonkonsert, harar skuttade omkring, tre rådjur satte av i full fart när jag kom skumpandes på min hoj och blommorna började sakta att sträcka sig efter ljuset...

8 kommentarer:

Anonym sa...

Det händer mycket i naturen nu och dina bilder är tydliga och bra bevis på detta. Jag tycker dock det känns som det går lite för fort emellanåt.
Morgan

Karins fotoblogg sa...

Vad härligt det låter när du beskriver din morgon. Så läckert med vatten dropparna på den gula blomman!

ha det gott!

elena cn sa...

Stämningsfulla bilder som verkligen måste förstoras för att njuats till fullo!!

Stefan sa...

De två översta bilderna gillar jag jättemycket! Jag förstår inte hur du kan få brunt att se så fint ut på bild? Motljuset och skärpan i bild nummer två härligt.

Photos by Storm sa...

Ja, morgonljuset är fantastiskt. Din första bild var verkligen vacker. Känns som man står där och tittar ut över landskapet. Min helg har varit bra men jag har inte orkat upp på morgnarna tyvärr. Jag känner mig ganska sliten så jag har försökt vila mig i form. När det gäller blomman på min bild så vet jag fortfarande inte vad det är. Det närmaste jag kommit är någon slags nunneört. Hoppas du får en skön kväll/ kram Lis

ylva sa...

åh, vad skåne är vackert! och vad man bara måste älska sin cykel när man bor där :). och kamera såklart, fast det gör man ju överallt ;). många vackra bilder, men mest förtjust är jag nog i den med snigelns spår. eller ja, brustna knoppar är alltid vackert också. förstår så väl det där med projekten. jag vill också vara med i så mycket!

och tack ;). du är rar :).

trevlig vecka!

kram kram,

Anna of Dallas sa...

Den nedersta bilden blev min favorit. Härligt varma färger.

nilla|utanpunkt sa...

Den sista bilden är magisk, vilket ljus! Härligt att du så ofta kommer ut på din hoj!