lördag 15 mars 2008


Äntligen helg och äntligen påsklov!
Efter en härlig sovmorgon bestämde vi oss för att åka på en skogspromenad.
Solen värmde skönt och vi såg tecken på att våren är på gång på riktigt. Små späda vitsippor började redan att slå ut bland alla gamla höstlöv, vattnet forsade i de små bäckarna och Braån bredde ut sig rejält. Vi klafsade och halkade runt i lera och gamla löv på de smala stigarna och njöt av skogens speciella ljud och lukt.
Här har vi gått många gånger förut, många minnen dyker upp längs med promenaden, barnen hittar sina gamla favoritställen och berättar om sina minnen. De klättrar upp på "klipporna" med samma glädje som de gjorde för flera år sedan och tävlar som vanligt om vem som kommer först upp.
Vilken härlig dag!!!

2 kommentarer:

Lena sa...

Åh, vilka härliga vårbilder Camilla... Inget går upp mot årstiderna hemma i Sverige, jag vet att vintern är lång och mörk men det lönar sej att vänta på den fantastiska explosionen som kallas vår... Sippor, snödroppar, fågelkvitter, snö som smälter, vatten som droppar & forsar och den där speciella lukten som våren har...jag längtar...

Lena

en oväntad glänta sa...

Tänk så vackert Skåne ändå är! suckar en sörmlänning, numera stockholmsbo, som tillbringat många goda stunder i Skåne de senaste 25 åren.