Testade att göra saffransskorpor en dag, lätt att göra och gott att smaska på, nästan för gott! Till helgen är det dags att ta in julgranen och göra julgodis, sedan hoppas jag bara att julkänslan infinner sig...
Visst är det gott! Jag har gjort såna bakade på jäst i många år men i år gjorde jag en variant av biscotti med saffran och nötter. De är redan slut! All snö har fösvunnit här hos oss så det är lite svårt att få någon julstämning. Kanske om det blir frost så att det blir vitt... Hoppas du får en skön helg i allafall!
Hexan sjäv här, tack för din titt och röst, omröstningen är nu klar och pocketböckernas utflykt kan nu börja. Helt otroliga bilder du tar, härligt att du kan vara ute med kameran, när jag ska ta kort så blir allting bara skakigt pga. mina rygg/bäcken besvär och vad det gäller baknig så får jag vänta tills "kära maken" har bakat nya lussebullar fast dom är värda att vänta på. Kramis!
Jag har redan hunnit göra 2 omgångar saffransskorpor enligt Leilas recept. Dom hann ta slut innan julen ens var i närheten. Men nu är burken fylld igen och dom är ju så herrans goda! Kram
7 kommentarer:
Jag har också funderat på att göra saffransskorpor. Har aldrig gjort dem förut men alla säger att det är så gott så jag måste testa. :)
Ha det gott.
Det finns inget godare än saffransskorpor! Trevlig fjärde advent!
Kraaam
Saffransskorpor har jag aldrig testat förrut, dina ser jättegoda ut!
Nu har mitt jullov börjat:) Jippie!!
Visst är det gott! Jag har gjort såna bakade på jäst i många år men i år gjorde jag en variant av biscotti med saffran och nötter. De är redan slut!
All snö har fösvunnit här hos oss så det är lite svårt att få någon julstämning. Kanske om det blir frost så att det blir vitt...
Hoppas du får en skön helg i allafall!
Hexan sjäv här, tack för din titt och röst, omröstningen är nu klar och pocketböckernas utflykt kan nu börja. Helt otroliga bilder du tar, härligt att du kan vara ute med kameran, när jag ska ta kort så blir allting bara skakigt pga. mina rygg/bäcken besvär och vad det gäller baknig så får jag vänta tills "kära maken" har bakat nya lussebullar fast dom är värda att vänta på.
Kramis!
jag fuskade och köpte färdiga mandelskorpor *s*
Jag har redan hunnit göra 2 omgångar saffransskorpor enligt Leilas recept. Dom hann ta slut innan julen ens var i närheten. Men nu är burken fylld igen och dom är ju så herrans goda!
Kram
Skicka en kommentar