lördag 28 mars 2009


Väntar med spänning på hur kvällen ska bli, ska vi släcka alla lampor inklusive teven, kommer hela byn att släckas ner, kommer gatubelysningen att slockna, kommer sockerbrukets lampor att släckas, kommer jag att ge mig ut och fotografera? Många frågetecken...

10 kommentarer:

Karin sa...

Hörde talas om nedsläckningen alldeles nyss när jag pratade med mamma i telefon. Ha de missat det annars. Ja, spännande blir det...
/ Kram

Anneli sa...

Ska själv på konsert så det ska bli spännande att se hur de kommer göra! Och hur det ser ut i staden när vi kommer ut därifrån!

Ha en superskön lördagkväl och lycka till med fotandet av nedsläckningen!

Kram!

Karin A sa...

Ja det ska bli spännande! Undrar om det kommer att märkas här i stan. Kram Karin

Randi sa...

Här på landet kommer vi nog inte att märka något, men vi ansluter till uppropet.
Ha en skön fotokväll!
Kram

elena cn sa...

Ja, vad är det som gäller egentligen?? Ska allt släckas ner eller bara lamporna??? Vi är lite oense här hemma.

Nattsyrran sa...

Här hemma blev det tvärstopp med nedsläckningen. Varför då??? Fotboll förstås, på TV. Jaha så det var det det...
=)

Ninni sa...

Vi hade allt nedsläckt men jag tror inte det var så många andra här i stan. Nu var det ju eftermiddag men lamporna behövdes ända pga av regnvädret. Det lyste i många fönster runtomkring.
Må så gott!

Anna sa...

Vi fuskade. Släckte alla lampor men hade tv:n på den första halvtimmen av nedsläckningen. När Robinson var slut stängde vi av tv:n och då tänkte jag att det var väldigt fånig att inte kunna missa en halvtimme av ett ganska dåligt program. Men det är ju så att vissa beslut hade varit lättare att fatta om man skulle ha vetat innan hur det skulle bli.

Ha en fortsatt trevlig helg!

mojjephoto sa...

Här släcktes allting ned och vi satt med stearinljus. Jag tänkte tillbaka på kvällar från förr när man satt i sommarstället som varken hade el eller vatten men det funkade alltid ändå. Många behöver nog även få sig en "tankeställare" ibland också. Fin bild du visar!
Morgan

Kersti sa...

årt hus blev väldigt mörkt. Alla i vår port släkte sina lampor och tände stearinljus och fotogenlampor. Hos grannarna runt omkring var det lite ljusare i alla fall hos en del. Jag gick ut och fotograferade men fick inga bra bilder.