söndag 5 april 2009
Det händer ibland att jag går tillbaka i mina gamla bildmappar och ser på bilderna med andra ögon än vid fotograferingstillfället, plötsligt ser jag hellre bilden i svartvitt än i färg...

16 kommentarer:

Maria i Sennan sa...

Ja helt otroligt snyggt blir det..
Härmapan ska prova på detta lite senare idag---Kramen---Maria

Anonym sa...

Oj, ja det här blev riktigt tjusigt dom korten i en serie på väggen vore inte helt fel ju. -Vackert och bra gjort tycker jag.
Morgan

Anci sa...

Hej !

Dina månadsbilder är underbara !

Kram

pudelflicka sa...

Verkligen snygga foton i dag. Jag tycker också att svart vita bilder är fint.
Det är mycket jobb med en Afganer och när vi bestämde oss för en pudel berodde det på att min son som då var 10 år skulle genomgå cellgift behandling i 1 1/och och därför kom den första pudel in i vårt liv. Hon dog tidigt då hon visade sig vara leversjuk. Sophie köpte vi nästan samtidigt.
Kram Hedvig

ylva sa...

jag håller med :). och vad fina de blev! tycker att månadsbilden är så härlig och vad annorlunda det börjar se ut.

tycker absolut att du ska prova picknick-korgar till barnen sedan. det är SÅ uppskattat ;).

hoppas att du får en till vacker vecka!

kram kram,

Kerstin sa...

Håller med Mojje. Det skulle vara snyggt med dem i en serie på väggen. :) Jättefina blev de i svartvitt. Snyggt ljus också.
Ha en fin kväll.

Lime sa...

Åååhå. Vilka jättefina bilder. Jag håller på att smida planer på att fixa en fototapet av en egen bild och jag har ännu inte hittat någon som känns bra.... Men, nu när jag ser dina bilder. Ja, då känns det lite bättre :-) Det är nämligen nå't sånt jag tänkt mig. Tack för inspirationen och ha en wonderful vecka!

anna of sweden sa...

JAG skulle också vilja kika in i dina bildmappar! :) Kan bara tänka mig vad många bra bilder det måste finnas där!
Kram!

Karin A sa...

Läckra svartvita bilder! Varje gång jag öppnar en mapp med gamla bilder hittar jag alltid någon bild jag inte "sett" tidigare eller kommer på någon ny redigering. Det är kul! Ha en fin påskvecka!

Kram Karin

Karin sa...

Gillar ju svartvitt som bara den. Men det är inte alltid så lätt att få det snyggt, men dessa bilder är ett bevis på att det verkligen går. Är så snyggt med de mjuka skuggorna i bladverken. / God natt!

oumberligating sa...

Svar/vitt är alltid fint! Blir alltid nostalgisk vid synen av svart/vita bilder, i min "ungdom" var jag alltid mörkrumsfantast.
Vill passa på att önska en trevlig vecka. Glad Påsk tror inte jag att jag säger ännu, det är ju några dagar kvar, men många tar ju "påsklov" och rymmer ett dag.
Vi hade lite planer på att ge oss ut på "landet" men barnens jobb och kärlekar skapar lite hinder, men det är ju som livet ska vara.
Ha det gott som sagt och var rädd om dig på alla sett!
Kram från Peter!

Niklas exponeringstränar sa...

Fina foton. Gillar särskilt den översta. Tack för kommentar förresten. Skorna på tele-ledningen...vad detta betyder vet jag inte med 100%-ig säkerhet, men enl. vad jag hört så hänger man upp sina skor när man klarat en tenta (Uppsala = studentstad). Men har även hört att det kan betyda "här kan man köpa knark". Inget om oskuld dock.
Simma lugnt
/Niklas

Ninni sa...

Jättevackert! Ibland kan man behöva vila från motiven ett tag för att kunna se dem på ett annat sätt.
Må så gott!
Kram Ninni

Karins fotoblogg sa...

Vackert Camilla! Tycker också att de skulle passa i en serie på en vägg. Något för shoppen?

Kram

elena cn sa...

Så vackert!! Det är väl krokusar??

Nattsyrran sa...

Gillar också svartvita bilder på blommor och på allt annat i omgivningen. Allt går ändå som i perioder på nåt sätt. Tjusigt =)