torsdag 2 april 2009

Det lönar sig att be snällt, nu skiner solen, fåglarna kvittrar och vi kan kasta av oss jackorna. Efter en hektisk morgon med tandläkarbesök i Malmö med Eila och utvecklingssamtal i Lund med Elliots lärare så körde Elliot och jag till Amerikabackarna i Flyinge. Tur för oss att inga kossor eller hästar gick på bete, då kunde vi fotografera i lugn och ro, både stående, sittande och liggande...

11 kommentarer:

Randi sa...

Så härligt...men jag har aldrig hört talas om Amerika-backarna. Var ligger de? Är ofta i Flyinge. Dina underbara bilder gör mig nyfiken.
Kram Randi

Karins fotoblogg sa...

Vad härligt, skönt det ser ut! Coolt med alla "flygplansstreck" i himlen!

Gillar bilden som fångar fotografen "in action".

Kram

Karin sa...

Härliga bilder! / Karin

Nattsyrran sa...

Exakt så där har jag också sett ut i em på min härliga vandring bland komockor, stenar, lera och annat spännande. Hittade både vackra ting och mindre vackra ting. Må gott =)

Maria i Sennan sa...

Ja vad gör man inte för en bild...
Tack o lov för det älskade ljuset
Må så gått...Maria i Sennan

Kerstin sa...

Åh, så härligt det ser ut. Nästan somriga bilder. Gillar sista fotot. :)
Vad är Amerikabackarna? Det har jag aldrig hört talas om förut.
Ha en fin kväll.

elena cn sa...

Hihi, jag fotade i kiss-ställning idag. Vilken tur att ingen såg mig:)

Karin A sa...

Härliga bilder Camilla! Så vackert och skönt att kunna fota obehindrat. Jag var ute och fotade sent på eftermiddagen mitt i Göteborg. Jag hade velat lägga mig platt på marken för att fota krokus men med tanke på allt folk omkring mig avstod jag...

Kram Karin

anna of sweden sa...

Åh, så vackert. Och åh, så "skånigt"! :)

oumberligating sa...

Ja, vad säger man, fint som vanligt när det gäller dina härliga och underbara bilder. Vet att jag och "Lilla Frun" sagt det förut vad fina bilder som du tog åt "henne". Hon blev verkligen glad, mer än vad många kan förstå, när man inte kan ta sig till vissa platser själv, så blir det extra när någon annan gör det åt sig. Det är trevlig att bloggarna växer men jag tyckte det var mysigt när vi hördes av nästan varje dag som det var i höstas, men de blir fler och fler att skriva till men jag ska inte tappa bort dig, jag lovar.
Vill nu helt klart önska dig en verkligt skön fredag och en härlig helg, ser på "skånebloggarna" att våren är på gång med full kraft, här i Stockholmsområdet, lite lugnare måste jag medge.
Som sagt ha det gott och var rädd om dig på alla sett, du behövs för att visa världen och göra den vackrare!

Milla sa...

Så härligt!!
Njuter av dina bilder på stenar och dropparna som jag tycker du lyckades fång perfekt!
Kram