torsdag 16 april 2009En tanke om ett nytt fotoprojekt har slagit rot i mitt huvud fast jag vet att jag borde avsluta mina andra två projekt innan jag drar igång med ytterligare ett. Det är inte lätt när inspirationen flödar och dygnets timmar inte räcker till...

14 kommentarer:

oumberligating sa...

Hej Camilla! Peter här, har varit lite "trött" kan man säga så jag har varit dålig på att kommentera den sista tiden, men självklart så ska jag bättra mig(ler). Öde eller slump precis när jag faktiskt skulle göra ett inlägg och nämna dig och dina fina bilder så dök det upp i min marginal att du just gjort detta inlägg. Jag och en foto och teknik fantast satt och gick igenom dina alster på din blogg igår. Bägge två unisont, vacket, fint och tekniskt begåvat. Titta in om ett litet tag på min blogg så får du se vad mitt inlägg handlar om.
Mvh från Peter!

Randi sa...

Hihi...det där känner jag igen!
Helt underbar bild och känslosam bild!
Kram Randi

PS. Nu måste jag också in till Peter och kolla vad han skriver om dig...*ler*

Karin sa...

Låter som ett angenämt problem du har, härligt när kreativiteten flödar!! Hoppas vi får se en glimt av dina kommande projekt så småningom. Dina fotbilder är så vackra bägge två ! / Ha en härlig dag!

oumberligating sa...

Camilla förlåt jag har gjort en brottslig handling, jag har använt en bild av dig (förlåt). Men saken är god (ler) och när det ska vara en överaskning så kan man inte fråga först;)
Dina och Karins bilder har jag alltid tittat på även fast jag inte själv skrivit eller kommenterat!
Säger Kram istället för mvh för att blidka dig(ler)!

pudelflicka sa...

Härligt att du har inspiration och så mycket energi. Tycker om dina bilder i svart vitt.
Kram Hedvig

Della sa...

Låter spännande med ett nytt fotoprojekt. Vill du hinta lite?

Pialotta sa...

Fötter och händer underbara fotoobjekt .. Finns så många fotoprojekt, det är tiden som avgör:-) Svart/vitt och sepia är så fint på vissa foton:-) Ha de gott/Pialotta

Anonym sa...

Ibland är det som sagt inte lätt att få timmarna att räcka till..-jag vet! Hursomhelst hoppas jag att du hinner med ditt nya och dina gamla projekt förr eller senare. Jag gillar dina fotbilder, dom är ömma och känsliga på något vis. -Bra!
Morgan

Photos by Storm sa...

Det låter fantastiskt att få jobba med sitt intresse så som du gör. Och timmarna flyger ju fram när man har kul. Bilderna är jättefina och jag är nyfiken på dina projekt. Ha en skön kväll/kram

Ninni sa...

Det låters spännande det! Hoppas du hittar någon möjlighet att genomföra det trots tidsbrist! vackra bilder av fötterna! Gör sig så bra i svartvitt!
Kram NInni

Anna-Lena, Drömmar av silver sa...

Vilka fina bilder du tar. Tussilagon var söt, hur lyckades du ta den...?? Grodperpektiv i all ära men maskperspektiv är en annan sak. Hittade till dig via en slump..faktiskt från Peter som gjort ett inlägg hos flaggduken.
Ha det gott! MVH Anna-lena

Kerstin sa...

Det låter onekligen spännande. Men visst borde dygnet ha fler timmar. Ibland räcker inte tiden till.
Fina bilder. Den sista är himla gullig.
Ha det gott.

Nässelblom och choklad sa...

Mmm, så härliga bilder. Gillar också det svart vita mycket. Eftersom det är ett lugnare uttryck, finns plats för andra känslor. Bilderna i föregående inlägg är också helt underbara... Sen är det klart att färg också är härligt på andra sätt!

oumberligating sa...

Inte var det meningen att få dig att rodna, men blir självfallet glad att du blir glad, det är du värld, du som dessutom berikade min Frus liv med dina fina Husbilder. Låter som ett kul projekt som du har på gång, verkligen tråkigt att vi inte bor närmare varandra, hade varit roligt att se, men vi är ju ungdomar du och jag fortfarande så självklart så kommer våra vägar att mötas någon gång i framtiden, Skåne passeras för mig och Lilla Frun på väg till kontinenten minst en gång årligen och någongång så kommer du självklart ha en utställning av dina härliga bilder som passar i tid för oss.
Jag har alltid själv fotat små barnfötter, större modeller av den varan brukar antingen bli "fula" eller "porriga" men du har verkligen lyckats få fram det fina i "stora fötter" svart/vit och träets struktur ger verkligen ett helhetsintryck, fint, fast det var ju den effekten du vill nå så klart, men tanke är ju en sak och genomförande en annan. Nu lyckades det. För några år sedan så var det en tjej som gjorde avgjutningar av "arbetarhänder" och ställde ut också effektfullt, fast du, kapa inga tår för konstens skull.
Ha det nu så fint som det bara går och ha en trevlig helg med de dina
Kram från mig och "Lilla Frun" hon sover visserligen fortfarande, men jag vet att hon skulle hälsa om hon var vaken, ska överaska henne idag med att ta henne till Stockholms Moderna Vårsalong, en hel del foto till salu där, fantasi priser visserligen, men titta kostar ju inget!
Som sagt ha det gott på alla sett!
Peter!