söndag 3 maj 2009Bandet som Elliot spelar bas i hade spelning igår och givetvis var vi där, kan väl säga att vi inte smälte in i mängden precis, men vadå? Kul var det och stolt är jag...

10 kommentarer:

Mia sa...

Visst är det en härligt varm känsla när ens "barn" får visa upp sin kreativitet för publik ;o)
Ha en skön söndag!
// Kram Mia

Marina sa...

Kan nästan gissa det utifrån bilderna - att ni inte smälte in alltså. Men man ska inte dömma folk på utseendet så det så.

Anne-Lie sa...

Det är inte utan att man som mamma bli stolt som en tupp;-))
Kul att ni deltar vid spelningarna!

Kerstin sa...

Nä, jag kan tänka mig att ni stack ut ifrån mängden, men det spelar ingen roll. Vad kul att han spelar i ett band. Förstår att det var en stolt mamma där. :)
Ha en fin kväll.

Charlotte Tollstén sa...

Fina bilder!
Ibland kan det vara härligt att inte "passa in". Lite befriande.

Photos by Storm sa...

Så kul att vara på rockkonsert. Kan förstå om du inte riktigt passade in men kul när barnen får chans att visa sina färdigheter. Hoppas att du haft en skön helg i det fina vädret. Tre dagars ledighet gjorde att jag "kom ifatt" mig själv lite grann. Laddar inför nästa jobbvecka som avslutas med två dagar i Visby. Det ska bli kul men jag undrar om jag orkar bära på storkameran. Synd att lämna den hemma. Ha det bra/kram Lis

Nattsyrran sa...

Härlig känsla när man får känna sig stolt mamma. Visserligen är man väl alltid stolt över sina barn, mer eller mindre beroende på humör kanske... Kul att du delar med dig=)

ylva sa...

hej! idag ångrar jag lite att jag alltid väntar till sändagen med att läsa kommentarerna... det känns som om jag skulle ha svarat på en gång! förlåt mig, jag menade verkligen inte att ge någon rysningar, det hoppas jag att du förstår. jag borde ha döpt den till "att låta blomma" istället. mina barn är också en aning intensiva ;), och för mig har det blivit indirekt vardag. allt är väl så länge de är lugna och rara, men så fort de gör minsta lilla dumhet (och de är ju liksom barn) så får jag stå upp för mitt sätt att uppfostra dem. hade jag bara vett att lära dem veta hut så skulle saker och ting vara annorlunda, säger de. *suck* fast det är lättare nu, jag har lärt mig att inte tvivla så på det jag tror på ;). strunta i vad andra säger ang. barnen. nåja, jag är glad att du stod på dig :). och ledsen om jag gjorde dig ledsen :/.

din månadsbild gav mig rysningar, fast av en helt annan sort :). en bra sort. vilken skillnad! ser också rött vad gäller nedskräpning... fast bokskogar är underbara! det är nästan det jag saknar mest med skåne *lol*. och vilka härliga konsertbilder!

önskar en underbar vecka!

kram kram,

Karins fotoblogg sa...

Härligt! Jag förstår att du är stolt! Schyssta bilder du tog. Mamma kanske kan bidra med en snygg bild till en plansch för nästa spelning?

Kram

anna of sweden sa...

Saknar en bild på dig i det svarta läderhavet! ;)