fredag 8 maj 2009


Det är ingen mening att "hänga läpp" för att det är dåligt väder, nu fick jag ju tid till att fixa iordning bilderna som jag tog hemma hos mina föräldrar förra helgen. Det är också dags att lägga över lite bilder på CD-skivor ifall det skulle hända att datorn kraschar, inget roligt jobb men jag gör det hellre en regnig dag än en solig. Ha en skön fredag...

14 kommentarer:

Stefan sa...

Lägg bilderna på ett flickr-konto och DVD istället för CD-skivor.

Men idag är det ju sol ute!

Trevlig helg!

Linda P sa...

Usch ja, back up borde man göra oftare!! Särskilt med så mysiga bilder :)

Kerstin sa...

Vilka söta små blommor och gullig hund.
Att spara bilder är ett dilemma tycker jag. DVD-skivor ska väl vara bättre än CD som visst börja förstöras efter bara 5 år. Vi har en extern hårddisk som jag också lagrar bilder på men den kan ju gå sönder i morgon om jag har otur så det bästa är väl egentligen att lägga upp bilderna på ett webbhotell.
Det är svårt det där.
Här lyser solen men det ska visst regna till kvällen igen.
Ha en fin dag.

Nattsyrran sa...

Satt faktiskt häromkvällen och lade över bilder men nu läser jag om DVD här ovan... Hmmmm Ska nog ändå skaffa mig en extern hårddisk nångång. Härliga bilder. Må Gott =)

Gnistrande snö sa...

Fina bilder som vanligt, sniglarna i förra inlägget ser så nära och levande ut, nästan som om man skulle kunna ta på dem.

Ja, det kanske är läge med lite back-up här också. Brukar föra över bilderna till en separat hårddisk men tänk om den skulle krascha, kanske bäst att skaffa ett nätkonto där man kan lägga upp dem.

Ha en fin helg!

Kram
Katarina

Fam Nilsson Puumalas Husblogg sa...

Råkade hamna här och vilka fina bilder du har tagit:) Roligt att se.

Karins fotoblogg sa...

Nej, ibland är det bra med dåligt väder! :)

Jag har inte fotat så mycket med 35 mm än. Men det känns lovande! Jag gillar att det är så ljusstarkt och sen får man "röra" sig lite mer när man har fast objektiv och komponerar bilden.

Fina bilder du visar här! Gillar hundbilden jättemycket!

Trevlig helg!

Millas hem sa...

Underbara bilder!

C

anna of sweden sa...

Här skiner solen just nu. Efter mer än en veckas ihållande regn ...

Ha en skön helg!

Ninni sa...

Bra att du påminner mig...har en tendens att skjuta upp det där till en annan dag.
Vilka söta blommor, speciellt de rosa:)
Hoppas du får en skön helg!
Kram NInni

Kersti sa...

Fina bilder som alltid. ha en skön helg / Kersti

oumberligating sa...

Hej Camilla! Förlåt jag har inte skött mig, har ännu inte publicerat min månads bild, det är ingen ordning alls på mig.
Enkelt sagt så är det mycket som stökar just nu, har lyckats dra på mig öroninflamation också och kanske lite "utbrändhet" också, men det kommer jag aldrig att erkänna(ler). Men dina bilder är som vanligt en lisa för en orolig själ, är det samma snigel som fick krypa på din fot som du nu håller på att dränka på altanen(ler). Fina bilder!
Vet inte om du sett inne hos mig i veckan, har en liten idé om ett Galleri - Galleri Jernsaxen, en ny blogg med reklam för just foto och konstbloggar, inga kommentarer ifrån min sida, bara låta bilderna eller föremålen tala och länka till innehavaren och upphovsmannen/kvinnan ifråga och självklart så kommer jag inte ta betalt för det. Många både sjuka och friska behöver ha lite konstnärlig "spis" och i samlad bloggform blir det lätt och överskådliigt och lätt att sedan fördjupa sig för den som vill!
Nu vill jag önska dig och de dina en riktigt fin och trevlig helg!
Kram ifrån Peter!

I S A B E L L A ♥ sa...

Var gärna med i min fototävling, läs mitt senaste inlägg för mer info. /I S A B E L L A ♥

Photos by Storm sa...

Vilken söt liten hund som ligger och vilar men ändå har bevakning på vad som händer. Härliga bilder och visst är det vackert med rapsfälten speciellt i skymning/kram Lis