torsdag 14 maj 2009Det blev en cykeltur igår också, förbi Väggarp, Lilla Harrie och ut mot Krutmöllan. Längs med cykelvägen växer massor av blommor så det blev många stopp för att fotografera och mycket krälande på marken...

19 kommentarer:

Nässelblom och choklad sa...

Vilka ljuvliga bilder av sommarsverige. Jag blir alldeles lycklig och längtar efter att ta en cykeltur i ditt landskap. Otroligt fina bilder! Kirskål är gott i paj. Jag ska leta rätt på en länk till ett recept jag lagt ut tidigare, men nu hinner jag inte...Ha det bra!

Peter Olofsson sa...

Dina bilder precis som Karins bilder vill jag "äta" det är högsta betyg, skrev inne hos henne att jag tom kunde äta bärfisen på bilden, så döm om min förvåning när jag ser att du också har en liten "aptitretare" som kryper runt på dina fina bilder också, jag "käkar" upp den med! Håller på och strukturera om Jernsaxen bloggen, vore verkligen glad om jag fick forstätta länka till dig och dina underbara bilder, känns som om de måste finnas lite "skönhet" i det "hårda" som Jernsaxenbloggen tar upp!
Stor Kram ifrån Peter!

Randi sa...

Härliga bilder från vårt vackra landskap - som vykort!
Visst är det mysigt att cykla och du verkar ju ha en terräng som lämpar sig för det - helt plant. Jag har så mycket branta backar här och grovt grus i kurvorna, så man hinner inte njuta riktigt.
Ha en riktigt skön dag!
Kram Randi

milla-andante sa...

Åh... jag vill till Skåne....
Ljuvliga bilder!
Kram

Kerstin sa...

Så vackert Camilla. Jag får lust att ta en cykeltur i din miljö och bara njuta av allt det solgula.
Ha en fin dag.

Karin Lindström sa...

Hej Camilla!

Jag undrar just vad du har på dig när du är på cykeltur? Med tanke på att du krälar runt i dikeskanterna borde du ha arbetsbyxor *skrattar*. Vi är glada för att du inte är rädd för lite damm i alla fall, underbara bilder från Skåne!

Så fina bilder och fint skrivet från kyrkan oxå! Det är verkligen en dag att minnas!

Ha en bra dag!
Många kramar
Karin

Photos by Storm sa...

Dina bilder kräver inga ord annat än att jag gärna hade varit med på den cykelturen. Vilekn bra Skåneambassadör du skulle bli. Ha en bra dag/kram

Pockethexan sa...

Hej Hexan här! Har varit lite extra dålig ett tag nu så jag har både varit dålig på att göra inlägg och verklig dålig på att kommentera inne på alla fina och läsvärlda bloggar. Ska nu uppdatera mig hos alla mina "vänner". Återkommer är inte riktigt så stark ännu efter en veckas rejäl illamående av för mycket smärtlindrande mediciner, men som sagt känner att jag är på G.
Har gjort två nya inlägg, ett lite för argt kanske om sjukhusmaten. Har ju blivit rejät utsatt av den varan i 15 års tid nu minst 3-4 gånger årligen, milt sagt så kanske man kan säga att varje gång så blir de en riktig bantningskur, en ofrivillig sådan visserligen, men man ska ju se allt det possitiva i livet, så jag väljer att se viktiminskningen som något bra(ler) Nej, skämt o sido, fördjäkligt är det, men ska inte plåga dig med det nu!
Ha det så bra som det bara går!
Kramis ifrån Hexan!
PS: Lovar att kommentera och disskutera när jag mår lite bättre, skriver en rad för jag vill inte bli bortglömd(ler)
Att du alltid tar så vackra och fina bilder de vet du, är verkligen glad för mina "husbilder" som du tog åt mig, känns precis som jag var där!

Ninni sa...

Som vanligt alldeles underbara bilder! Vad vackert du har runt omkring dig eller kanske är det du som väljer ut allt det vackraste med din kamera:)
Jag ser att Eva lovar dig recept på Kirskålspaj...Ska bli spännande att höra vad du tycker.
Vi har massor av Kirskål i trädgården hemma i Sverige, ännu mera nu antar jag när jag inte varit där och rensat på några år.
Vi skulle egentligen redan flyttat härifrån den sista april men det har blivit uppskjutet tills i höst. Så jag hinner med ganska många Månadsbilder härifrån:)September blir den sista.
Kram Ninni

anna of sweden sa...

Otroligt vackert!
Vad är trixet för att ta sådana
fina landskapsbilder som du gör?

Anna Carin Ahlander sa...

Vackra vårbilder från Skåne, det syns tydligt att våren kommit längre hos Dig! Underbarast är bilden på de fina såddfårorna. Ojoj vilken lycka för oss att få "cykla med" runt i dina trakter!
Ha en riktigt fin och solig helg!/Anna carin

Karin A sa...

Kan det bli vackrare än vad det är nu? Härliga bilder av det skånska landskapet och närstudier på maskrosor. Tänk så vackra de är när man kikar nära. Gillar också dina motljusbilder på maskrosen från igår. Ovanligt och vackert ljus! Ha en trevlig helg vad det lider!

Kram Karin

Karin sa...

Låter härligt! Otroligt fina bilder och speciellt gillar jag de utblommade maskrosorna (visst är det maskrosor) med det vita luddet och den lilla bärfisen. Den med åkern och kyrkan och molnen är också helt underbar!/ Kram

H A N N A S - F O R M sa...

Hej Camilla!!!

ÅÅÅÅ, vad somriga fina bilder du visar...njuter och känner solen i ansiktet!

KRAM
Hanna

Zaga sa...

Hej!

Underbara bilder du visar!!
Längtar till sommaren och värmen!!
Ha en skön helg!
Kram Eva-Lis

Anne-Lie sa...

Helt underbara bilder! Har precis åkt genom "Skåneland" och jag erkänner att det är lika vackert som dina bilder! Tycker mycket om den med kyrkan!

AKO sa...

Bilden på kyrkan och mönstret som leder in mot den är bara för underbar! Du vet minsann hur man använder sig av former och färger för att skapa spännade bilder. Jag gillar även dina rapsfältsbilder från tidigare inlägg. Så snyggt! :)

karina sa...

du har så fina bilder av naturen =) skulle också vilja ut och cykla bara därför
Ha det bra!

kram K

mojjephoto sa...

Många vackra bilder i vanlig ordning, du har verkligen öga för motiven.
Morgan