fredag 29 maj 2009
Måryd naturreservat har jag besökt ett par gånger förut, det är ett mysigt ställe med blandad natur som består av betesmarker, skog och dammar. Idag hade jag hoppats på lite bättre väder, det blev ett par minuters solsken och sedan drog molnen in och det blev mörkt under trädkronorna...

6 kommentarer:

Ninni sa...

Härliga bilder! Jag som älskar stammar;)Gillar den sjätte bilden...är det Fräken det kallas? Såna brukade jag ofta plocka tidigare för att måla av men det blev aldrig något av det...Men de är vackra!
Hoppas du får en riktigt skön Pingsthelg!
Kram Ninni

Randi sa...

Vilka underbara platser du alltid hittar. Du är alltid så ambitiös och tar alltid med dig kameran på dina utflykter! Här har varit ruggigt nu i flera dagar och det passar mig just nu - för jag har influensa med hög feber. Ligger här och lyssnar på alla fåglars konserter...och längtar ut!
Önskar dig en skön pingsthelg!
Kram Randi

Della sa...

Skönt att få se lite naturbilder. Idag har jag suttit fem timmar i bil och visserligen sett en del natur på håll, men ändå. Jag föredrar dina bilder!
Ha det bra!

Ulrica sa...

Så skönt somriga bilder. Något att njuta av när vädret drar sig mot höst och inspireras av:)

Lissen sa...

Vilken skön promenad i parken, med härliga bilder där ifrån.
Trevlig helg!

Bokmalen sa...

Bilder (serier) som det här bör pryda vårdinrättningar för sin helande verkan...Jag gillar skarpt fotografens "seende"!;D