söndag 10 maj 2009


Vilken härlig dag!!!
Imorse gav jag mig ut på en fotorunda, tog faktiskt bilen för jag ville hitta lite nya vyer och nya rapsfält att fotografera och gissa om jag hittade fina rapsfält? Jag lovar att visa er imorgon.
Under eftermiddagen var det vårkonsert och fotoutställning i kyrkan, jag hade med sex bilder från min "änglaserie" och lite andra blandade bilder. Kyrkan var otroligt vackert smyckad med hägg och syrén, svårt att göra det rättvisa på bild men hela kyrkan var full av blomdoft och en känsla av sommar, värme och kärlek spred sig över besökarna. Både vuxenkör och barnkör sjöng vackert under kantorns ledning och efteråt serverades det kaffe och kakor, den här dagen spar jag i mitt hjärta...

10 kommentarer:

ylva sa...

åh, grattis till utställningen! det låter oerhört vackert med en änglaserie i kyrkan :). och vad härligt ljus den ser ut. annars är jag helt fascinerad över dina vadande små snäckor *lol*. tycker att det var jättefina bilder. och landskapen och blommorna är som vanligt förödande vackra :). jag vill också kunna fota landskap utan att de ser trista och platta ut. får jag fråga om du använder något speciell teknik? har läst att många använder något hdr- (?)... äsch, minns inte boktavskombon... teknik för att få mera stuns i landskapen.

annars, tack :). blev så glad över kommentaren! ha en bra vecka!

kram kram,

Göran Jönsson Skrea sa...

Hej Camilla.

Vackra bilder.
Göran Jönsson Skrea

Photos by Storm sa...

Jättevackra bilder från kyrkan och de förmedlar precis det du skriver. Känner doften av hägg. Hade jag bott lite närmare hade jag kommit. Ha det bra/kram

Nattsyrran sa...

Åh, jag förstår att det var en helt fantastisk dag och stund. Och jag kan verkligen känna dofterna ända hit! (kanske för att syrenerna håller på att slå ut i trädgården...) Underbara bilder och så underbart att du får visa upp dina fantastiska bilder. Må Gott!!
Kram

Ninni sa...

Vackra bilder från kyrkan! Vad kul med utställning!
Tänk att både hägg och syren blommar hos dig redan! Underbara dofter det förstår jag...
Må så gott!
Kram Ninni

Cee sa...

Väldigt fina bilder...
Hälsningar Cee

Karins fotoblogg sa...

Så roligt med utställning! Vilken vacker kyrka, jag förstår att du sparar den dagen i hjärtat!

ha det gott!

Kerstin sa...

Vilken vacker kyrka och så fint smyckad den var. Tänk att era träd redan står i blom. Kan känna doften ända hit. :)
Kul med utställning.
Ha det gott.

Karin A sa...

Det låter som en alldeles underbar gudstjänst/utställning. Förstår att igår var speciell för dig. Tack för att du delar med dig av den vackert smyckade kyrkan.

Kram Karin

Karin A sa...

Vilken vacker kyrka förresten!