söndag 14 juni 2009Allt medan skuggorna växte sig längre och längre tog Björn och jag en kvällspromenad...

9 kommentarer:

Randi sa...

Sköna bilder! Visst är det skönt av ovädret är över. Buskpionerna klarar regnet utan problem till skillnad mot de andra pionerna, som hänger som disktrasor.
Ha en skön kväll!
Kram

ylva sa...

jag börjar känna mig tjatig, men jag säger det igen... åh, vilka vackra bilder. jag nästan ryser av glädje när jag ser fälten och sommarkjolen och havet :).

och visst ÄR det grekland. fast vi har ju inga valnötter just nu, men jo, det känns mycket grekiskt :). och så lätt att göra. förstår faktiskt att du inte är förtjust i maskiner för det brukade inte jag heller vara. jag har blivit omvänd *lol*.

kram kram,

soffie sa...

wow vilka bra bilder,va fin blogg du har:O)

Photos by Storm sa...

Ja visst var det härligt när solen kom tillbaka, det visar dina vackra bilder. Vi har haft en härlig helg i Skåneland. Lite utflykter och mycket gosande. Nu dröjer det bara en vecka så kommer lillan med föräldrar hit. Ha en bra början på veckan/kram Lis

mojjephoto sa...

En promenad som resulterade i riktigt fina bilder tycker jag. Samtliga bilder här är riktigt fina och dom känns genomtänkta personligen tycker jag att alla bilder har något rogivande i sig kanske har du haft något sånt i tankarna när du fotat!? :)
Morgan

Cecilia Boivie sa...

Ni verkar ha haft bättre väder än vi i helgen. Du visar fina och personliga bilder som alltid. Tycker om den, särskilt den på gravarna!

Linda P sa...

Gillar dina skuggbilder!! Igår var vi ute på 4 h motionsrunda (cykel och löpning) och då var kameran med. Det är inte så lätt att ta roliga sportfoton... Höll på att joxa med rörelseoskärpa och sånt..

Jörgen Håkansson sa...

Den första bilden är ju synnerligen lyckad. Härliga skuggor.

Karins fotoblogg sa...

Hihihi.... hade du några lik att begrava från förra inlägget?!

Vackert ljus...låter som en trevlig promenad med sin käraste.

Kram