måndag 8 juni 2009Elliot har haft studiedag idag så vi körde in till Malmö och köpte ett analogt kamerahus som jag hittade på blocket.se, det känns som att vi gjorde en bra affär eftersom vi även fick tre objektiv och en blixt på köpet. Efteråt körde vi ner till Ribban men det blev mer snack än fotograferande idag...

13 kommentarer:

Klara Desser sa...

Så ni hittade rätt i Malmö i dag! Hihi!
Jättefina bilder, speciellt med det vita räcket och svarta kläderna. Jag var mycket på Ribban när jag bodde i Malmö, även på vintern och vinterbadade.

Kram!

Kerstin sa...

Vilket klipp du har gjort idag. :)
Fina bilder också. Gillar speciellt den sista.
Ha en fin dag.

Photos by Storm sa...

Härliga färger i det gråmulna Malmö. Fina motiv också. Hoppas solen kommer till Skåne i helgen för då ska vi ner och "gosa". Längtar/Kram

Sand mellan tårna sa...

Hej Camilla.

Det har inte gått så bra med månadsbilden. Ville så gärna vara med, men jag bara glömmer bort.

Så tyvärr får du stryka mig :(

Fortsätter att kika in här ibland ändå, ville ändå meddela.

Kram Linda

Annelie J sa...

Hej!
Vädret har inte varit alltför kul alls idag...
Ang företagandet så har jag lite planer på att börjajobba lite parallelt som fotograf med porträtt, familjefoton mm. Finns ingen fotograf i vår kommun längre, så jag tänkte att det kanske kunde vara värt en chansning.
Kram!!

mojjephoto sa...

Det låter som ett fynd, har du tänkt att börja med analoga bilder också? Även att det blev en del prat så verkar det som det blev en del bilder ändå. Den där Turning Torso är en intressant byggnad tycker jag.
Morgan

Nattsyrran sa...

Ni ser ut att ha haft riktigt regntunga moln hos er. Vi har äntligen haft lite blå himmel, sol och skapliga temperaturer. Härliga bilder =).

AKO sa...

Nog tycker jag att fotograferandet som gjordes duger mycket väl! Snygga bilder med enkla fina linjer och coola moln. I den tredje bilden såg det först ut som en människa som föll, men som tur var så var det inte det! :)

pudelflicka sa...

Snyggt!!!!!
Kram Hedvig

Karins fotoblogg sa...

Så snyggt! Härligt med den långa bryggan(säger man så?)Vad har du köpt för kamera? Låter spännande!

Kram

Karin A sa...

Så spännande det låter med kameran. Några planer på vad du ska göra med den (haha, förutom att fota då)? :) Härliga bilder från Malmö. Besökte Turning Torso för lite drygt ett år sedan, säga vad man vill...men häftig både från håll och inut i.

Michèle Dassy sa...

These series are particularly beautiful.
Michèle

Joanna Kopijczuk sa...

Härliga bilder som du tar Camilla! Påminner mig om den tiden som jag bodde i Malmö. Hälsningar från Polen!