torsdag 25 juni 2009


Vi cyklade hem till mina föräldrar igårkväll och på väg hem igen stannade jag lite här och där och fotograferade medan tjejerna cyklade i förväg hemåt. Kvällen var ljuvlig, solen sken och det doftade gott av fläder och andra blommor. Har ni gjort fläderblomssaft än? Själv är jag inne på min fjärde omgång som är redo för att silas idag, den 11 juni 2008 la jag ut ett recept på fläderblomssaft så kolla i arkivet ifall ni är sugna på att göra egen saft...

8 kommentarer:

Annelie J sa...

Visst var det en ljuvlig kväll, ville inte alls gå in... Var också ute på en liten fotorunda, i vallmofältet. Kanske får tid att lägga upp lite bilder senare. Ha en skön torsdag!!
Kram

Kerstin sa...

Makalöst vackra bilder. Den första och den sista skulle gärna få hänga som tavlor hos mig.
Ha en fin dag.

Jörgen Håkansson sa...

Fina landskapsbilder, gillar den med dimma bäst.

mojjephoto sa...

Du kan verkligen konsten att göra reklam för Skåne med dina otroligt vackra landsskapsbilder. Jag tycker det är skön färgton i dessa bilder. -Bra!
Morgan

Karin sa...

Mmmm fäderblomsaft! Brukar hinna göra en omgång. De blommar så snabbt eller är det jag som är så långsam ;-). På vår buske har det bara kommit några blommor än...men det kan ju gå snabbt nu i värmen.
Fantasiskt vackra bilder ! Den sista är ju magisk. / Kram

Kersti sa...

Jag har gått här i veckan och tittat till flädern. Nu idag har den slagit ut så imorgon blir det till att sätta igång.

Photos by Storm sa...

Det var längs sen jag gjorde fläderblomssaft. Men det är både gott och läskande och passar perfekt varma sommardagar. I helgen ska jag försöka koppla av och njuta av vår vackra sommar. Dina bilder är fantastiskt vackra och precis som andra sagt visar de vackra Skåne från sin bästa sida. Ha det bra/kram lis

Ninni sa...

Vilka härliga bilder! Den dimmiga gillar jag allra mest...Här är det lite för tidigt för flädern men om vädret håller i sig så blommar den nog snart.