torsdag 2 juli 2009Här har matcher vunnits och förlorats, hejarop har skallat, knän har skrapats blodiga, visselpipans ljud har skurit genom skratt och jubel, folk har skällt på domaren och varandra, bollen har fångats upp av målnätet och idag finns inget kvar. Ett skelett av det som en gång var ett fotbollsmål ligger omkullvält och på grusplanen växer ogräset tätt, en sorglig plats att beskåda...

7 kommentarer:

Photos by Storm sa...

Så tråkigt. vad har hänt hemmalaget? Har laget lagts ner eller kanske fått en ny plan/arena. Hoppas du har det bra i sommarvärmen. Här har inte kommit en droppe regn, allt börjar bli gult och nätterna är svettiga. Men jag njuter och hoppas på att jag också får solsken när det blir dags för min semester. Ha en skön dag/kram Lis

Anne-Lie sa...

Ja nog känns det trist alla dessa övergivna platser - livet går vidare men på någon annan plats!

Sköt om dig♥

Bodil sa...

Hittade hit via Ika blogg. Och nu har jag njutit av dina otroligt fina fotografier. Du är ju ett proffs!!!
Kram

Karin Lindström sa...

Hej Camilla!

Det är verkligen vemodigt när man ser platser där det varit full fart och nu ligger de öde. Samtidigt så har aktiviteten flyttats till en annan plats, och så är hela livet!

Hoppas du har det bra i värmen. Vi har haft strålande sol sen midsommardagen och det var först igår som det kom lite moln. Ingen åska eller regn har dragit förbi heller. Idag har vi haft minst 30 grader, det är verkligen en otrolig värmebölja. Jag är glad att vi bor på landet, vi har nog lite svalare här både ute och inne än de i stan tror jag!

Tack för alla dina underbara bilder, det är verkligen härligt att se vad du fångat. Och den lätt berusade humlan är helt underbar!

Ha en fortsatt härlig sommar!

Många varma kramar
Karin

Kerstin sa...

Nog ser det lite sorgligt ut. Men förhoppningsvis har hemmalaget en bättre plan att spela på.
Ha en fin fredag.
Kram

Karin sa...

Sorgligt med platser som en gång varit fulla av liv. Men det är ju livets gång, allt tar slut någongång tyvärr.
Fin himmel på bägge och roligt med måsen! / God natt!

Anonym sa...

Så jäkla bra bilder!! Husvagnarna är så bra!! Jag hade gärna fotograferat dom för mitt projekt :)

Kanonbilder Camilla!

Ha en fin kväll! Här åskar det konstant just nu...