torsdag 23 juli 2009


Jag har funderat på det ett tag och idag slog jag till och köpte en spikmatta, det blev en Yantramatta i storlek medium med 8820 piggar. Den var helt okej att ligga på, känner mig avslappnad, lite trött och ryggsmärtan känns lite bortdomnad så den verkar fungera...

11 kommentarer:

Nattsyrran sa...

Coool bild! Ja du, den mattan verkar vara riktigt inne just nu. Känner många som införskaffat den. Kanske något att tänka på...

Maria i Sennan sa...

Ja ont ska ju med ont fördrivas-och Tack snälla du för dina goa ord
Må så gått-Maria

Photos by Storm sa...

Hoppas den hjälper din onda rygg. Har förstått att många använder spikmattor just nu. Ha det bra/kram Lis

Jörgen Håkansson sa...

Du får återkomma med rapport om hur mattan funkar, är skeptiskt inställd till prylar som ska hjälpa mot diverse åkommor. Finns för mycket bröte där ute.

Fast jag har själv ont i ryggen och om mattan verkligen hjälper till att mjuka upp, så är jag klart intresserad.

Linda P sa...

Har en vi också! Och nu turas vi om att ligga på den innan vi går o lägger oss varje kväll. Jätteskönt! Sen om den har så många medicinska effekter vet i sjutton, men för min del räcker det med välbefinnandet :)

Har du några bra tips för att pålta/redigera bröllopsfoton? Ska plåta lite till helgen (Jag är inte anlitad eller så, men det kunde va kul om det blev några bra foton...)

pudelflicka sa...

jag har också köpt den mattan och den hjälper för stress och får i gång cirkulationen i kroppen.
Lycka till !
Kram Hedvig

Kerstin sa...

Snyggt fotat! Jag har en jag med, vet inte om den botar så mycket men den är skön som avslappning.
Ha en fin fredag.

Peter Olofsson sa...

Hej Camilla! Ont ska med ont fördrivas!(ler) Många vittnar om spikmattornas förträfflighet, blir själv nyfiken på att pröva!
Camilla vilket resultat än mattan har, vilken härlig bild det blev!
precis som dina andra bilder du tagit sista tiden, har nu "tittat" ikapp och njuter, verkligen fina alihopa.
Har varit dålig sista tiden både på att kommentera och inlägga själv, gör ett litet ryck idag och passar på att önska en fin och trevlig helg!
Kram ifrån Peter!

Linda P sa...

Tack Camilla! Tycker du jag ska använda motljusskydd hela tiden när jag fotar ute? Har köt ett zoomobjektiv med lite med drag i, så jag täntke testa det :)

Camellia sa...

Det bor kanske en fakir i oss alla ;-). Lycka till med behandlingen!

Teija sa...

Hej!
Vad roligt att läsa att du trivs med din matta! Vill du vara med i vår annons som ska publiceras i b.la Aftonbladet? Då behöver jag ett kort på dig, som ska synas tillsammans med 99 andra små foton. Som tack skickar jag två akupressurringar till dig! Maila gärna till info@datura.se så hörs vi där!