söndag 19 juli 2009
Jag vet att vissa av er inte gillar snäckor och sniglar men själv tycker jag att de är små rara djur som varken bits, sticks eller suger blod. Tyvärr är de inte särskilt samarbetsvilliga när jag ska fotografera dem så tålamodet prövas en del...

8 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker snäckor är söta faktiskt och jag håller med dig om att dom är rara även så. Härligt våta snäckiga bilder du bjuder på här tycker jag.
Morgan

ylva sa...

äsch, dina sniglar är söta :). därmed inte sagt att jag gillar alla sniglar ;). vad mycket ni har varit ute och rört på er och vad många annorlunda foton det blev! de är jättehärliga och mycket stadsmässiga :).

och faktum är jag nog tänkte lite på dig när jag skulle ut och cykla för jag har fått för mig att du gör det ganska mycket :). vilket otroligt vackert ljus det blev på de senaste cykelbilderna :).

glad söndag! och hoppas att ni har mera fotovänligt väder hos er idag :).

kram kram,

Kerstin sa...

Jag tycker du har lyckats alldeles utmärkt med sniglarna. Det är inte direkt mitt favoritdjur men jag skulle gärna fota en. Ser dock aldrig till några men den som väntar på nåt gott.... :)
Ha det gott.

Lime sa...

Men jag måste då säga att dina sniglar ser ut att ha varit samarbetsvilliga. Fiina bilder!

Ha en skön vecka!

Camellia sa...

Du har så rätt...

Anonym sa...

Den första bilden är helt underbar - jag tycker du har lyckats kanonbra!

Karin A sa...

Hej igen Camilla,

tycker absolut ni ska besöka skärgården nästa gång. Det borde jag ha tipsat om! Södra skärgården är verkligen "söt" och charmig och i norra skärgården är det så vackert med den bohusländska graniten.

Kram!

karina sa...

Som jag sagt innan...älskar dina bilder! och din sista snigelbild e ju så fin!! kroppen ser genomskinlig ut i vattnet

Kram K