fredag 17 juli 2009
Vår tredje och sista dag i Mölndal fick vi ett par timmar över när fotbollstjejerna skulle ladda upp inför sin match, då passade Björn och jag på att besöka Gunnebo Slott och Trädgårdar. Nu hade vi inte så lång tid på oss så slottet hann vi inte titta närmare på den här gången men en god lunchbuffé hann vi med och några bilder fick jag med mig hem...

10 kommentarer:

Kerstin sa...

Där var vi förra sommaren. Det är så otroligt vackert och det är kul att få uppleva allt igen genom dina bilder.
Ha en fin helg, Camilla.
Kram

Anonym sa...

Många vackra bilder på detaljer och ting du tagit. Gunnebo slott är verkligen vackert även jag har varit där en gång dock på julmässa den gången.
Morgan

Photos by Storm sa...

Hejsan. Så härliga bilder från Gbg. Känner igen det där med Liseberg och långa köer. Ser mer rofyllt ut på Gunnebo slott. Fina detaljbilder på olika material, allt från sten till gummi(slangen). Där har jag aldrig varit så jag lägger det på minnet. Ha en bra fredag/kram

Camellia sa...

Hade du inte mer än en lunchrast föra alla de fina bilderna! De två tomma nischerna skulle jag vilja hänga ihop, en grå, en orange och liknande formspråk – läckert. Du är så suverän på att hitta de minimalistiska detaljerna, men det har jag sagt så många gånger förut. Den där rödorange tippen på repet är en annan detalj för ett skarpt öga. Härlig serie!

Pockethexan sa...

Helt otroligt vilka bilder! det är många nya favoriter här...

Kramis!
<;}

pudelflicka sa...

Ser att du är lika kreativ. Härligt!
Jag hinner inte ta fram kameran så ofta just nu så det blir inte så mycket bloggande men allt är bra och jag och pudlarna njuter av sommaren.
Kram Hedvig

Fundera grönt sa...

Fina detaljer från Gunnebo slott & trädgårdar!

Karin A sa...

Vad kul att se dina bilder från Göteborg och Mölndal! Tänk att Kvarnbyn har jag aldrig besökt trots att det är så nära. Får göra det framöver! Har också hört att museet ska vara sevärt. Ha det gott!

Fredrik Setterberg sa...

Hej Camilla!
Visst är det vackert i Gunnebo Slottspark?! Jag bor bara en dryg kilometer därifrån, har fotat där många gånger. Kvarnbyn däremot har jag aldrig varit och fotat i, trots att mitt band har replokal mitt emot.

Kul att se att ni haft det bra i Götet:-)

Hälsningar Fredrik

Nattsyrran sa...

Så vackert där ser ut att vara. Gunnebo.... hmm då tänker jag direkt på spikar =) Är jag ute och cyklar då kanske???
Kram