måndag 25 januari 2010




Jag gick en kort, kort runda nere vid ån, mest för att rensa hjärnan och försöka få lite struktur på mig själv. Kom fram till att det är dags att skriva en lista över saker som ska göras, som måste göras, en del saker har jag skjutit lite på och andra saker vill jag ska hända snabbt, helst nu meddetsamma...

10 kommentarer:

enchocolatte sa...

I am freezing (nearly -20 centigrades)and prefer to admire winter at your photos rather than in cold reality! Brrrrrrrr!
:)
E.

Karins fotoblogg sa...

Åh, jag borde också skriva listor. Snyggt som vanligt Camilla!

Kram

Ewa sa...

Beautiful. Especially the first one :)

Millan sa...

Listor är bra jag för min del skriver och sen glömmer jag bort att följa dom.

Anna of Dallas sa...

Vilken härlig spegling i vattnet.

nilla|utanpunkt sa...

Här har du en till listperson, precis allting flyter annars...

Kerstin sa...

Listor är underskattat. Vad gjorde jag utan dom? :)
Vilka fina bilder, Camilla. Speciellt speglingen, härligt blå himmel.
Ha en fin kväll.
Kram

Nässelblom och choklad sa...

Har inte hunnit med att kika in på ett tag. Oj, vad jag har missat många underbara bilder, de typiska Camillabilderna gillar jag massor och alla speciella vinterbilder också förstås....Listor är väldigt bra, bara man försöker hålla sig till en. Jag har alltid flera som dessutom är långa, sen blir det alldeles för mycket att hålla ordning på även om det står på listor. Konkreta och inte alltför långa ska de vara. Ha en bra vecka i det fortsatta vintervädret!

Karin Wijk sa...

Ja det är bra att fundera på saker och ting när man promenerar. Listor är bra, men kan ibland bli stressade om de blir för långa;-). Lycka till! Gillar speciellt den sista bilden, det som göms i snö... / Kram

mojje sa...

Listor är bra, faktiskt tror jag det kan vara bra att liksom skriva ner saker som ska göras. Tror det blir någon bra koppling i hjärnan då när man ser det i klartext ungefär. Jag hoppas iaf att du får ordning på tankar och det som ska göras. -Bra bilder blev det iaf!
Morgan