torsdag 14 januari 2010Today I have to write in english, it´s not my strong point so please don´t laugh if I get it all wrong. The reason is that I want my friend in Poland, Enchocolatte, to understand what I write, you can look at her photo above. The first time I saw this photo it went straight into my heart, there is something gentle and fragile in the photo and also a little bit melancholy that I am very fond of. Enchocolatte and I made an exchange, she chose one of my photos and I chose one of her photos and now we are both very happy. Please visit Enchocolattes blog, just click on her name and you will be there. Below, some of my old photos of feet...11 kommentarer:

enchocolatte sa...

Camilla! Lovely words. Thank you for everything, words, photos, friendships, comments... I never expected to find a friend via internet I am nicely surprised!
Great feet photos of yours!

Have a nice, sunny day, like I have now in Warsaw!
Kram,
E.

Nässelblom och choklad sa...

Det är en väldigt speciell bild som gör mig nyfiken och vill veta mer. Jag ska ta och titta in hos enchocolatte. Gillar dina fötter också, ehh jag menar dina bilder på fötter!

OF SPRING AND SUMMER sa...

Camilla! Så vackert!! Har nu hittat enchocolattes vackra bilder på hennes blogg!
Du skulle kunna lägga till Google Translater på din blogg - ja, jag vet den är ful! Men då kan hon få svenskan översatt till polska. Men hon kanske redan gör det.
Kram Ingrid

Karin A sa...

Det är något speciellt med händer och fötter och foton på dem. Underbar bild - jag förstår att den gick rakt till ditt hjärta.

Du behöver inte ursäkta din engelska. :)

Kram Karin

Karins fotoblogg sa...

Hallå! Eller ska jag säga: hello! Din engelska var ju utmärkt! Fast jag kanske inte är rätt person att bedöma det ;)

Kul att ni har bytt bilder! Jag förstår att du gillar den.

Kram!

Anonym sa...

I think your english is very good, it was no problem for me to understand so I thought I could write in english too in your blog. I shall visit your friends blog later tonight, it is always fun to get tips to other photographers. Nice pictures of nice feets, I like them in black and white!
Morgan

Kersti sa...

Kul när man hittar bloggvänner på andra håll än i Sverige. Ni tar fantastiska bilder båda två.

ylva sa...

åh, camilla, de är lika fina som dina! du kunde ha tagit dem själv ;). förstår att du tycker om dem. min pappa brukar alltid retas med mig när jag tar bilder av fötter, han säger att det är en fas som alla flickor måste gå igenom - att ta konstnärliga bilder på fötter - men jag tycker att fötter kan vara så himla fina. har suttit här en lång stund och bara tittat på alla bilder som kommit upp sedan sist :). vinterskåne är otroligt vackert i dina ögon och det är så spännande med dina porträttövningar! du misslyckas ju aldrig *lol*.

jag har haft lite svårt att hålla jämna steg med bloggarna den senaste tiden, men jag hoppas att du vet att jag har uppskattat vartenda litet ord som du har lämnat efter dig :)! och precis... söndagarna gick så fort! jag känner mig klar med just det projektet så som du känner dig klar med månadsbilden, men jag saknar söndagskänslan lite :). och det hade varit så trevligt om du bara hade kunnat komma förbi på lite choklad med skum ;). och näe, det är ju det att man blir så trött på sig själv när man tjatar och klagar :p. så jag tänkte att jag skulle sluta med det, men ibland kan jag ju såklart inte hejda mig ;). hade någon teori om att om jag föregick med gott exempel så skulle det smitta av sig också, andra skulle liksom tjata och klaga mindre, men vi får väl se :). iallafall, så glad över att fortsätta att prata lite med dig!

hoppas att allt blir precis som du tänkt dig och hoppas på under 2010 ;)!

många kramar,

ylva sa...

jamen, du ser *skakar på huvudet åt mig själv*, jag pladdrar på och så glömmer jag en massa saker... blev rörd över att du tänkte på oss :). visst är rapporterna hemska? man blir alldeles olycklig. tycker att det är så fint att din dotter är med på en insamling :).

och du... klickade på länken, men tvärvände för jag tänkte "oj, nu blir jag fast på ett ställe till!", men jag kommer säkert att smyga tillbaka någon dag ;).

kram igen!

Photos by Storm sa...

Håller helt med dig om att bilden är vacker och den känns väldigt öppen. Många frågor dyker upp i huvudet när jag tittar på den. Men jag var helt säker på att det var en av dina bilder och jag tycker dina "fötterbilder" håller samma höga kvalité. Hoppas du får en skön helg/Kram lis

Anonym sa...

Jag gillar inte fötter alls, inte det minsta! Men dessa bilderna va otroligt fina =)
Kul


Ha en bra dag.
Hälsningar Louise
http://loppisskattkammaren.blogspot.com
www.louisealexandersson.se