måndag 8 mars 2010




Det finns en kärring som kör runt i en röd Volvo som borde bli piskad med björkris över hela kroppen, visst låter det dramatiskt och ganska elakt MEN när man kör in i baken på en bil som håller stilla för rött ljus och som dessutom har en övningskörningskylt fullt synlig då förtjänar man faktiskt stryk. Efteråt körde vi in till sidan för att kolla hur det gick med bilen och då passade kärringen på att smita iväg, tur för henne att vi inte skadade oss och att bilen höll annars hade hon levt farligt...

11 kommentarer:

Kerstin sa...

Men jisses, vilken människa! Jag hoppas att ni inte får problem med nacken i efterskott. Man ska egentligen uppsöka vården för att få det dokumenterat om nåt skulle visa sig i efterhand.
Hoppas att ni hittar igen kvinnan också.
Sköt om dig.

Anonym sa...

Ojdå, här var det ord och inga visor iofs har jag en röd Volvo men jag brukar inte ha klänning på mig när jag kör hihi...skämt o sido visst är det dålig stil att göra på det viset. -Tur att det gick bra ändå! -Men du, vilka bilder du bjuder på riktiga skönheter.
Morgan

Photos by Storm sa...

Usch och fy, så obehagligt. J-a kärring rent ut sagt. Men dina bilder utstrålar ljus och glädje som tur är/Kram

Marina sa...

Oj, vilken otrevlig typ! Hur vågar man smita så? Att ta reg.numret är ju ganska lätt menar jag och då blir det ju sju resor värre eftersom man åker för smitning också (om nu någon eller något blivit skadat)

Kram!

mammi sa...

Det är ju fruktansvärt vilka usla bilförare det finns. Jag har ibland slötittat på TV världens sämsta bilförare eller vad det heter. Men att sådana kan få körkort, när de inte ens vet hur man svänger med ratten, är ju horribelt.Hoppas du träffar kärringen på nån undanskymd plats !!

Ninne sa...

Fy fan för fega bilförare.
Känner ni ngt aldrig så lite i nacken- gå till doktorn o få kollat.
Kram Ninne

elena cn sa...

Fyyyyy, vilken tanta! Pisk med ris från rosenbuskarna minst!!

Karins fotoblogg sa...

Hi hi... jag kan inte låta bli att fnissa, Camilla! Din ilska går nästan att ta på :) Och med all rätt såklart!

Tur att det gick bra och jag hoppas att övningsköraren inte blev avskräckt!

Sköna färger och linjer i dina bilder!

Jag tycker förövrigt att din plan låter alldeles utmärkt! Du kommer att klara det galant! Ska bli spännande att följa då jag har liknande planer själv :) Men det var ju det där med blygheten... och självförtroendet..... Ibland önskar jag att jag inte skulle hålla på och fundera så mycket. Inte tänka en massa "tänk om"... utan bara köra på!

Kram och lycka till!

Karin A sa...

Nämen fy sjutton så elakt/dumt! :( Tur att det gick bra för er i alla fall och även jag hoppas att övningsköraren inte har blivit avskräckt efter denna upplevelse.

Fina, vårliga bilder! Ha en bra dag!
Kram Karin

reneesfotoblogg sa...

Undrar just om den kärringen var nykter? Tog ni inte bilnumret, smitning är straffbart!
mvh R

Anonym sa...

Nu skriver jag verkligen sent men ett tröstens ord i alla fall...Visst skulle kärringen ha ris och inte dåligt heller.Minst 120 rapp till att börja med. Helst med kompletterande saltlake mellan mellan varje rapp. Självklart skulle hon mista körkort och bil på livstid. Tänk om någon skadats i din bil och så smiter hon. Krista von Stahl