måndag 7 juni 2010
Jag tog en kvällsrunda med min cykel igår och stannade till vid pilevallen och njöt av utsikten...

10 kommentarer:

SqZ sa...

Vilken härlig vinkel på första fotot. Småkrypsperspektiv :-)

ylva sa...

hej camilla :)! var just på väg att säga precis som ovan, väldigt fint perspektiv på den översta bilden. och så ville jag säga att även om jag inte riktigt har haft ork den senaste tiden och blev alldeles försräckt när jag öppnade readern och insåg hur många olösta inlägg det var, så sorterade jag genast fram dina inlägg och satt där en lång stund och bara tittade :). om man inte känner sig bättre av ditt sommarskåne så känner man sig inte bättre av någonting ;). helt underbart är det! och så är jag hemskt nyfiken på vad mer du sått? utöver alla mängder av rädisor då ;). fast jag blev alldeles glad av den bilden :). dottern har helt fastnat för en abc-bok med illustrationer av djur och natur och radismamman och rädisbebisen är vansinnigt söta *lol*. precis som dina!

återkommer snart!

och många sommarkramar,

Mia sa...

Vackra Skåne! Var där för ett par år sedan, men kommer att återvända snart igen. Dock inte i sommar, då vi besöker släkten på Gotland ;o)
Ha de så gott!

Maria i Sennan sa...

OK första bilden gav den där känslan..ett med moder jord..att du sedan har den där allen kan ju göra en grön av avund..men då smälter jag bra in i växtligheten
Ha det..Maria

Photos by Storm sa...

Vilka härliga Skånebilder. De får mig att längta till Kävlinge av någon konstig anledning/Kram

Linda P sa...

Vackra, interssanta bilder som vanligt. Hoppas allt är bra med er! Kommenterar inte så ofta pga av värken, men tittar in då och då och njuter. Längtar tills jag disputerar, då tänkte jag önska mig ett macro :=)

Ha det fint & hälsa gänget!

Kerstin sa...

Så läckert fotad den första bilden är. Jag gillar verkligen vinkeln. Du har verkligen en vacker omgivning. Njutningsfullt, helt enkelt.
Ha det gott.
Kram

Karins fotoblogg sa...

Första bilden är verkligen suverän! Och jag njuter som du av utsikten du fotat!

Ha det bra, kram!

Karin sa...

Sagolika vyer! Alla är ju helt underbara, men den första tilltalar mig lite extra. Där måste du ha intagit liggläge va?
;-)/ Kram

Kix sa...

Hej Hopp
Instämmer med föregående talare..
Alla bilderna e sååå fina..
men den översta får en verkligen att titta länge o noga men samtidigt förundars över alla vackra vanliga saker vi tar för givet..
som att ut o cykla en vacker dag..
Kramis Kix