onsdag 16 juni 2010


Jag tror nästan att jag hellre fotograferar körsbär än körsbärsblommor, om jag nu måste välja alltså...

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Ja det var ingen dum idé. Dom är godare också. :)
Jo, Sofiero slottsträdgård är nog bland det häftigaste jag sett i trädgårdsväg. Rhododendron som blommade överallt i alla möjliga färger. Synd bara att det stormade. Svårt att fota, men det blev många bilder ändå.
Har lagt upp några bilder idag, fler kommer senare.
Konserten var bra, han är ju en mästare på gitarren, men vi hade otur med vädret. Det regnade i omgångar och det blåste fortfarande en hel del.
Men det är fint i ditt Skåne. Några rapsfält fick jag aldrig på bild. De jag såg var för långt ifrån och efter vägar där det var svårt att stanna. Det var ganska få fält i blom dessutom, är det redan skördat? Vi var bara två dagar där nere sen gick resan vidare till Kalmar och glasriket. Men vi hann åka till Malmö och till Smygehuk. Fortfarande stormigt, så blåsigt att maken fick stå och försöka ge mig lä för att kunna fota. Men som sagt, det kommer mer bilder, får ta det i etapper. :)
Ha en fin dag, Camilla.
Kram

mammi sa...

Jaag föredrar nog körsbären framför blommorna. Får nog inte så många körsbär i år, eftersom vi sågat ner halva grannens träd, slog i vårt drivhus. Jo vi hade lov till det.
Må så gott