lördag 5 juni 2010


Jag vet inte riktigt vad jag tänkte när jag sådde avlånga och runda rädisor på samma gång, de blev färdiga samtidigt och nu har vi mer än vi kan äta. Som tur är hittade jag ett recept på inlagda rädisor, det ska bli spännande att testa...

6 kommentarer:

Marina sa...

Vi har också en hel del rädisor nu och i morgon ska jag göra pastasallad till kalaset och då kommer jag stoppa i en del rädisor där.

Kram!

Kersti sa...

Är det redan skördetid? Är det inte väldigt tidigt.

Annelie sa...

Dela med dig! Ja, inte med mig då kanske, men med nära och kära.
Min kompis gav mig en knippe förra veckan och jag blev helt salig av lycka. De var de finaste rädisor jag någonsin sett, och blasten vackrare än man någonsin kan få från affären.

Annelie

Peters bildmagi sa...

Mmmmmm, rädisor som är så gott. De ser verkligen fina ut på din bild :-)

Karin Wijk sa...

Vad snyggt de gör sig så där tillsammans! Snyggt och säkert gott också :-) / Kram

Kerstin sa...

Det har jag aldrig hört talas om. Du får berätta sen hur det smakade. :)
Ha det gott.
Kram