fredag 30 juli 2010I onsdags tog mannen och jag en cykeltur i området kring Västra hamnen och Dockan i Malmö, ett spännande område som jag ska återvända till och fotografera lite mer av så småningom...

8 kommentarer:

Michèle Dassy sa...

Blue, blue, blue, ..., ...! One never gets tired of that colour.

Maria i Sennan sa...

Hej vännen..har tittat bakåt i Smålandsbilderna..visar hur härligt ni hade det..Näckrosorna som speglar sej på molnhimlen..
Kan förstå att du gillar omgivningarna runt om i hamnen på dagens bilder..Må så gått..Maria

Anna of Dallas sa...

Visst är väl Turning Torso ett underbart objekt att foto.

Nu måste jag titta på alla dina andra bilder. Jag har inte kollat bloggarna på en tag nu. Jag har inte varit riktigt i bloggform på ett tag, har hoppat över tre Tisdgasteman och inte fotograferat på flera veckor. Fast jag har bara varit hemma och här är inte så mycket att fotografera. (Mer än sprängda ägg, förstås)

Anna of Dallas sa...

Glömde önska dig en skön helg ;)

Lime sa...

Hej hopp! Jag tillbringade 1,5 vecka i ditt skåne på semester i år. Wonderful! jag tänkte på dig fler gånger när jag kände igen landskapet som jag lärt känna genom din blogg. Kul!

Kerstin sa...

Hej Camilla!
Jag har haft väldigt lite tid att hälsa på hos bloggvänner men nu har jag tittat igenom dina bilder. Smålandstrippen ser helt fantastisk ut. Gillar bilkyrkogården. Bilderna från Malmö är ju jättefina de med. Tänk vilken fin himmel du fick över Turning Torso. Vi hade ju jämngrått väder hela tiden vi var i Skåne, den blå himlen hade jag gärna velat se när vi var där. :)
Ha en riktigt fin helg, Camilla.
Kram

Ninni sa...

Härliga bilder från Malmö. Många moderna byggnadsverk är ju fantastiska att fota. Jag tog bilder på Öresundsbron genom bilrutan :) Men jag gillar dina fina bilder från Småland också!
Hoppas du får en skön helg!
Kram Ninni

Photos by Storm sa...

Nu har du hittat en av mina favoritplatser. Härligt med den klarblåa bakgrunden. Vilken fin semesterstuga ni hyrt i den småländska skogen. Härliga bilder och jag känner doften av skog och sjö ända hit/Kram