lördag 14 augusti 2010


Hur är vädret hos er idag? Hos mig har det regnat sedan imorse så idag har det blivit att fotografera inomhus. Jag ville testa att använda en grå bakgrund så jag tejpade upp en grå fleecefilt mot min svarta rullgardin som jag brukar använda och det gick ju bra, önskar bara att den var lite större. Ni som brukar titta in här känner säkert igen Elliot, han är på bättringsvägen efter sommarens två operationer även om återhämtningen har dragit ut på tiden. Just nu går han på en penicillinkur mot lunginflammation och som vanligt hoppas vi på att han blir riktigt frisk snart...

8 kommentarer:

Jens sa...

Lätt, snyggt och enkelt! Försöker titta på hans ögon hur han är belyst och det ser ut som du nyttjat ljuset från fönstret?

bakgrundet är väl inte belyst? Har provat med något liknade men med dåligt resultat och då hade jag någon blixt mot balkgrundet. Här har solen lyst från 11 och det har varit stekhett!

Photos by Storm sa...

Fin bild på elliot och så skönt att han är på banan igen. Vilken pärs för honom och för er men så skönt att allt har gått bra. Fina porträtt på tjejerna också som ser lite kaxiga och väldigt bekväma ut.

Såg på Mffs match på tv.n idag och jisses vilket regn ni haft. Här har vi haft fortsatt hett och inget regn. Vi tog en tur till skogen på förmiddagen för att plocka blåbär (jag) och kantareller(maken)men det var alldeles för varmt. Orkade plocka några liter men sen gav vi upp. Får nog bli Öland en sväng i morgon. Ha en trevlig kväll/Kram

mojjephoto sa...

Det blev ju bra med grå bakgrund och porträttet blev mycket bra. Jag tycker du kan hantera detta med porträtt riktigt bra!
Morgan

Kersti sa...

Jätte fint med grå bakgrund. Här har solen lyst och temperaturen legat på 28, 29 grader. Nu när det är mitt i natten har den sjunkit till 19. För varmt för att sova :).

Karin A sa...

Vilket fint porträtt Camilla! Snyggt med grå bakgrund. :) Syns ju inte här att den är liten. Porträtten på tjejerna i sina somriga klänningar är också kanonfina. Inte utan att man är lite avundsjuk på dina fina "studio".

Ja här har det varit ömsom regn, ömsom solsken. :) Hoppas på uppehåll idag både för dig och mig.

Kram Karin

Anna Wallin sa...

Det blev väldigt bra med den grå bakgrunden! Tycker det blev fantastiskt fint person foto!

Inte roligt med sjukdom eller operationer... hoppas nu att allt fortsätter att gå bra och att Elliot snart är frisk och kry!

Önskar dig en fin söndag

Kram Anna W

Michèle Dassy sa...

I know those eyes. Yours?
Handsome boy/young man.

NB It rained quite a lot this weekend in Liège Belgium.

Karin sa...

Skönt att höra att han är på bättringsvägen, jättefin bild! / Kram