fredag 27 augusti 2010


Jag har blivit ägare till min allra första tofs men ni behöver inte oroa er för jag är nästan säker på att jag inte blir lika biten av tofsar som Maria Montazami. Den här tofsen fick jag av en väldigt speciell kvinna som åker runt i Sverige med sin Indiska Marknad, denna helgen är hon i Örtofta Folkets Hus och förgyller våra dagar med sin värme och sitt smittande skratt. Har ni vägarna förbi så sväng inom byn och besök en fantastisk Indisk Marknad...

3 kommentarer:

AnnaKK sa...

Hejsan!

Om jag gräver djupt i nån byrålåda så borde jag hitta två stycken mörkblåa tofsar, som fungerade som gardinomtag (öh... Heter det så!?) till några längder jag hade i vardagsrummet för många år sen. :-) De är ju faktiskt väldigt söta!!

När det gäller att "fotografera hej vilt på stan", så ska jag erkänna att det tog lång tid innan jag vågade göra det - och fortfarande kan det kännas pinsamt emellanåt... Men när man bara vågar släppa loss, och lyckas strunta i vad folk runt omkring eventuellt tänker eller tycker, så är det så himla kul!! Och motiv saknas ju verkligen inte i en lite större stad som exempelvis Malmö, där jag har varit många gånger i sommar. :-)

Trevlig helg!

Nattsyrran sa...

Hahaha, började nästan bli lite orolig där... Tänkte att en Montazami räcker nog=) Kram och trevlig helg!!

Anonym sa...

de bien belles photos
tilk