torsdag 2 september 2010Jag fortsätter att visa saker från mitt syskrin, knapparna köpte jag på loppis för några år sedan, en hel burk full med knappar i alla möjliga färger och material, undrar vad jag tänkte använda dem till...

8 kommentarer:

mammi sa...

Här är en till med massor av knappar. Fick väl det efter min mor. Förr skulle man ju ta vara på alla knappar " kan vara bra att ha". Detta har förföljt mig och om jag säger som så, knappar har jag gott om.
Ha det gott

OF SPRING AND SUMMER sa...

Älskar bilden med fläderbär och röda grenar!! Enkelheten med huset är väldigt fin. Som du kanske föstår så är jag också förtjust i alla sysaker. Min mamma sydde alltid med fingerborg, men när jag var liten så var fingerborgen för stor för mina små fingrar. Senare när den passade mig så kunde jag aldrig få rätt på det!?!
Ha det så bra.
Kram Ingrid

Lime sa...

Å vilket härligt och lite annorlunda motiv. Bilderna är jättefina!!

Ha dé!

pudelflicka sa...

Du är otrolig !
Snyggt!
Kram Hedvig

Kerstin sa...

Mycket snyggt, du ger mig en hel del inspiration nu. :)
Ha det gott.
Kram

Karins fotoblogg sa...

Vackert! Det står väl klart vad du skulle ha knapparna till. Dessa bilder!

Ha en trevlig helg,
kram!

Nässelblom och choklad sa...

Så vacker med trådrullarna och knapparna, även bilderna i förra inlägget. Vilken otrolig skärpa. Även jag har en mängd vackra knappar i mina gömmor. Har mest använt dem för att träna matematik med min minsta tjej:) Kanske vore något att träna foto på...Jag sydde mycket kläder när jag var yngre och designtokig. Nu är det mest att fixa sådant som går sönder och korrigera något för att det ska passa bättre.

Photos by Storm sa...

Åh, så vackra bilder. Knapparna framhävs mot den blå tråden, superfint, Du är verkligen en duktig fotograf. Trevlig helg/Kram