tisdag 16 november 2010



Idag skickar jag kärlek till er som brukar besöka min blogg, en del av er känner jag ganska väl men en del har jag ingen aning om vem ni är. Det skulle vara kul om ni lämnar ett litet hej efter er eller kanske några ord om vad ni ska göra idag. Själv ska jag åka till det nya möbelvaruhuset i Malmö, XXXLutz, med mina föräldrar och ikväll ska vi iväg på en informationsträff angående en ny gymnasieskola som ska starta i Lund nästa år. Hoppas att ni får en bra dag, kram på er...

18 kommentarer:

Nässelblom och choklad sa...

Tjing, tjing! Jag brukar ju titta in och kommentera ofta så mig känner du redan. Jag ska jobba jobba jobba (inte blogga idag heller) och förhoppningsvis förbereda lite för 10-årskalas längre fram i veckan. Det är kyligt men ljust idag så jag hoppas på mycket energi! Hälsningar/Eva

Anonym sa...

Jag har nog aldrig kommenterat, men du finns på min blogloving :) Så hej!

Bland nystan o papper sa...

Hej på dig!
Kikar ofta in här och njuter av dina fina foton.
Idag är jag ledig och solen skiner. Promenad i solen och sticka "med" Online stickcafé på facebook, är på mitt schema i eftermiddag. :)

Blomgrens sa...

Jag tittar ofta in hos dig och tittar på dina fina foto. Idag sitter jag på jobbet och drömmer mig bort till något trevligare ställer ;-)

Berit sa...

Hei Camilla,
Jeg er innom bloggen, og ser på dine vakre bilder, rett som det er.
I dag har jeg gått tur ved sjøen, og tatt endel bilder. Vanskelig lys her oppe nå.
I kveld skal jeg fortsette å sette sammen en tomte, som jeg holder på å lage. Tid for litt juleverksted her hjemme:)
Ha en fin kveld.
KLemmer fra meg:)

Nettan sa...

Hej!
Jag brukar titta in ibland och tycker att du fotar superroliga bilder, försöker härma ibland ;-)

Ha en fortsatt bra dag!!!!

Ninni sa...

Jag har nog kikat in här hos dig i ett par års tid tror jag. Idag har jag jobbat som vanligt. Fast jag önskar att jag hade haft möjlighet att komma ut en stund medan solen sken för vi har haft en riktigt vacker vinterdag med snötyngda grenar och strålande sol. Men när jag gick hem var det redan mörkt ute. Sen har jag fixat lite hemma här och satt upp några spotlights i taket. Nu ska jag leta fram några foton som jag ska beställa för att sen sätta upp på väggen.
Ha det så bra!
Kram Ninni

Karins fotoblogg sa...

Kärlek till dig också Camilla! Du är nog min första "bloggkompis" tror jag minsann! :)

Bilderna nedan är underbara! Jag gillar hur dottern tittar rätt in i kameran när hon hissas av sin mamma. Du har fångat en härlig känsla på bild!

Tja, jag har också en hel del besökare ibland men inga som skriver något. Själv har jag nog rent allmänt blivit sämre på att ge kommentarer. Inte för att jag inte vill utan snarare pga prioritering av tid. Men visst är det lite lustigt? Och man blir ju nyfiken på vilka alla är.

Idag har jag hjälpt en kompis med screentryck på tyg som hon ska sy mössor av.

kram!

ps bilden här på linserna(?) gillar jag skarpt!

Photos by Storm sa...

Hej, hej. Ja, jag har ju besökt dig regelbundet de sista åren och jag njuter av din vackra bilder. Gillar särskilt dina vyer över slätterna som får mig att längta till mina kära som bor i Skåneland. Hoppas du haft en bra dag. Blev det några möbelinköp? Min dag har varit som vanligt dvs jobb under dagens ljusa timmar. Resten består av hundar, mat och plock i nämnda ordning. Kram

anna of sweden sa...

Spännande. Vad är det för gymnasieskola? Är det något av dina barn som börjar gymnasiet till hösten?

nathalie sa...

tjoo det e bara Nathalie som kikar in ibland ;)

sept22nd2007 sa...

Här kommer ett hej från mig också ;-)
Tittar flera gånger i veckan in på din blogg som jag har som en av mina favoritbloggar :-)

ylva sa...

hej camilla!

är så ledsen över att jag har sackat efter totalt i kommenterandet :/. och det värsta är att det känns som om även om jag kanske hinner med en eller två idag så blir det ju orättvist. galet, inte sant? men jag stannar alltid upp på dina bilder och små fina texter i readern, det vet du väl? mycket kärlek till dig!

idag? idag har 2 timmar och 27 minuter kvar och de ska ägnas åt att jobba ännu mer och sedan packa barnens väskor inför morgondagen. tjohej...

många, många kramar

Kerstin sa...

Jag skickar kärlek tillbaka. :)
Här blir det inte så mycket uteaktiviteter idag. Termometern visar på minus 11 så suget att vara ute nån längre stund är inte så stort.
Hoppas att skolan visar sig vara en bra skola. :)
Ha det gott.
Kram

Della sa...

Jag är lite sen i mitt hälsande. Igår var det en dag med massor av halsont när jag kom hem från jobbet, så det blev en tidig kväll utan så värst mycket bloggkollande. Men idag känns det bra igen, så nu hälsar jag till dig! Det är alltid kul att komma in här och titta på dina bilder.

Michèle Dassy sa...

I don't understand much with google traduction but i can assure you that i am "de tout coeur" with you, that i admire most your photos and ... that i regularly buy Swedish furniture in a big shop whose name starts with i and ends with a.
Have a good day!

Malin Malmberg sa...

Hej vännen!
Ja, att jag brukar titta in vet du redan även om jag varit rent ut sagt skitkass på att både kommentera och själv blogga på sista tiden. Det är väl så när man har lite mycket runtom att man prioriterar annat. Men jag saknar verkligen bloggeriet och varje gång jag skriver ett inlägg eller lägger upp bilder så undrar jag varför jag inte tar mig tid till detta lite oftare igen. Men... ambitionen finns så rätt vad det är så öser jag på igen.

Att jag är ett stort fan av dina bilder tror jag du förstått. Alltid lika rena och genomtänkta. Så jag vill passa på att tacka för inspirationen din blogg ger och för de kommentarer som du lämnar efter dig på min sida. Tack!

Ha en fortsatt bra vecka! Vi hörs.
Kram M

Peters bildmagi sa...

lite sent men......hej och tack för din fina bloggg