söndag 27 februari 2011Måste pigga upp mig själv med lite blå himmel, igår var inte den bästa av dagar precis; tråkigt ljus, min cykelkedja hoppade av, det var skitkallt om fingrarna när jag försökte få på kedjan igen och sedan, som grädde på moset, fastnade mitt skosnöre i cykeln och där stod jag med ena benet fast i cykeln och försökte ta mig loss med fingrar som var stelfrusna, not nice! Hoppas på en bättre dag idag...

6 kommentarer:

della sa...

Hoppas du får en bättre dag idag! Här är det grått och blåser kallt. Inte så kul en söndag.

Ninni sa...

Du kan nog behöva lite blå himmel och solsken låter det som :) Här är det grått men varmgrader...tack och lov. Kanske kan man ana lite blå himmel där bakom molnen så solen kanske visar sig så småningom.
Inte mycket går upp mot italiensk mat, det skulle vara fransk då. Men det portugisiska köket,som jag träffat på, är inte alls i klass med det italienska. Det finns ju massor av fräscha råvaror i Portugal, som fin fisk och skaldjur,goda ostar, fräscha grönsaker och frukter. Så det är väl tillagningen det beror på :)
Men Portugal är värt ett besök ändå tycker jag.
Kram Ninni

Kersti sa...

Det var i allla fall sol och så pass att du kunde cykla. Jag längtar desperat efter det, Att kunna ta cykeln till jobbet och slippa gå.

Qatesha sa...

Igår vaknade jag hos en kompis i Perstorp och strax därefter tittade en blek sol fram och det började spritta i kroppen av längtan efter vår. Min tanke var då att bege mig hem för att njuta av vädret tillsammans med min kamera. Men hoppet grusades av molnen som täckte himlen mer och mer ju närmre Kristianstad jag kom. Så när jag väl kom hem så var suget helt borta... Trist! Undrar när det ska bli så där riktigt härligt vårigt så man vill vara ute heeeela tiden.

M

Karins fotoblogg sa...

Nä, fy bubblan! Nu hoppas vi på sköna vårvindar och SOL! Fast det känns ack så avlägset!

Kram!

Dagrun sa...

Ingen blå himmel å spotte her, men men.. Vakkert og enkelt bilde fra deg.