söndag 3 april 2011Idag har vi sålt av en massa onödiga prylar, böcker, kläder, handväskor och skor på bakluckeloppisen i Lund. Skönt att rensa ut och kul att sakerna kommer till nytta hos någon annan, priserna var emellanåt löjligt låga men det får man räkna med när det är loppis...

6 kommentarer:

Photos by Storm sa...

Perfekt att bli av med sånt som bara ligger. Vi brukar lämna grejer på Stadsmissionen och det känns så bra. Men du, ni måste åka förbi Kosta. Där är numera 20 000 kvm butiker/outlet med allt från märkeskläder till glas. Vi köpte nya kaffemuggar och så barnkläder på Polarn o Pyret.
Jag förstår att ni haft lite varmare i helgen. Vi har haft dimma och ruggigt. Ha det gott/Kram

Ninni sa...

Det är skönt att göra sig av med sånt som inte används längre. Ett extra plus blir det ju förstås om man får lite pengar för det också. Härligt!
Må så gott!
Kram Ninni

Pumita sa...

Det var länge sedan jag kikade in här. :) Nu får jag dåligt samvete. Det där skulle jag gjort för länge sedan istället för att ha en massa grejor jag inte använder.

Of Spring and Summer sa...

Hej Camilla!
Skönt att göra sig av med saker man inte använder. Om jag ska döma efter högen med sedlar så blev det ju lite pengar i alla fall!!
Ha det så bra.
Vårkram från Ingrid

Kerstin sa...

Vad duktiga ni har varit. Det där skulle vi behöva göra också. Men det brukar sluta med att det skickas till Myrorna så det blir inga pengar i börsen.
Ha en fin måndag.
Kram

Nattsyrran sa...

Åhhh, jag är också ute efter att rensa undan och kanske få ihop en krona eller så. Tyvärr har jag lite svårt att komma till skott och dessutom är almanackan rätt så fullbokad. Men men... snart så!!