tisdag 5 juli 2011I morse fotograferade jag liljor i paviljongen men nu har Elliot tagit över den och använder den som verkstad. Han har köpt en gammal moped som han renoverar, bilder kommer säkert så småningom...

5 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Vilka fina foton du får till, jag försöker jag med, men inte med lika bra resultat....du är duktig du. Kram Johanna

Marina sa...

Du fattade precis vad jag menade med inlägget igår. Klart man vill köra för sina barn och klart man vill att de ska ha kompisar, sommarjobb mm men man kommer inte ifrån att det gör att man själv blir bunden.
Erica fick plötsligt ett jobb i fyra veckor. Hon börjar på måndag. Vi måste köra henne eftersom det inte går bussar här på landet och vägen är så smal och hårt trafikerad och ingen vägren finns. Inte cykla alltså!
Oscar ska spela beachhandboll snart och det är så kul att titta. Han spelar flera dagar och vi har dessutom arbetspass att göra för laget så att föreningen får in pengar. Erica ska vara med i en dansföreställning i september och därför har det intensiv träning hela sommaren. Hon tar buss halva sträckan men vi behöver lämna och hämta vid bussen.
Ja, du hör, det finns en del att ta hänsyn till men som sagt jag vill så klart inte att de ska välja bort vare sig intresse eller sommarjobb.

Idag känns det bättre i alla fall.
Tack för din förstående kommentar.

Kram!

Ninni sa...

Liljor är alltid vackert! Det låter bra med en paviljong...den verkar kunna användas till många olika ändamål ;)
Må så gott!
Kram

Michèle Dassy sa...

This flower and the preceding ones are "fresias"?
Wonderful, delicate pictures, Camilla!

Anonym sa...

Fantastiska bilder! Avundas din förmåga att kunna se allt det vackra och dessutom kunna förmedla det i bild. Underbart! /Åsa