söndag 11 september 2011Idag, tio år efter terrorattacken, minns jag fortfarande hur jag reagerade när jag satte igång teven och fick se planen flyga in i World Trade Center. Min första tanke var att "nu jävlar smäller det, nu blir det världskrig", varpå jag kastade mig ut i skafferiet och kollade igenom lagret av pasta, ris, mjöl, salt, socker och konserver...

2 kommentarer:

Pockethexan sa...

Tänk att en sådan vacker bild väcker tankar från en sådan hemsk händelse, jag tänkte på kinesiske Loi Bolin som nu under sommaren ställde ut på Fotografiska här i Stockholm o han fotade sig själv kamoflagemålad framför konserver o läskburkar i en matvarubutik.
Har du sett den utställn. den är helt suverän o den pågår visst till den 18 sep.

Kramis ifrån Pockethexan själv som älskar din bilder <3!

Marina sa...

Jag minns exakt var jag var. Sonen och jag var i Stockholm hos min kusin som fått sitt andra barn. VI hade precis varit med våra barn på tekniska muséer och var på väg tillbaka mot centrum med buss. DÅ ringde min kusins man och berättade vad han hört på nyheterna. Han ringde precis när vi passerade en av ambasaderna som ligger nära muséet och där var polisbilar. När vi kom hem till deras lägenhet satte vi på tv´n och sen kollade vi resten av kvällen och försökte förstå vad som hänt.
Tiden går fort!

Kram!