måndag 14 maj 2012


Nu står rapsen i full blom och det är så vackert att det nästan på gör ont...

10 kommentarer:

ylva sa...

ja, det är det verkligen :). och jag som inte ens gillar gult egentligen. när vi ändå är inne på saker som är "egentligen" så var jag faktiskt på väg in hit igår redan, för att säga att du borde ta lite fler självporträtt ;). du är vacker och dessutom är det så befriande att se den där rättframheten. det verkar ha blivit så modernt att ta självporträtt för att visa upp vad man har på sig och helst ska det tydligen göras genom att titta lite snett nedåt i golvet. lite svårt sådär. jag önskar att fler vågade bara titta in i kameran...

och jo, det var väl lite fult av mig att skicka med den där originalbilden egentligen :p, men de var på mig som sjutton! de hade liksom kommit på det för sent, så de förväntade sig storverk på bara ett par minuter. ibland får man göra saker och ting lite okonventionellt och rakt på sak för att folk ska begripa ;).

vilket spännande och bra ämne din son har valt förresten! och på öland... så vackert.

och slutligen, jag känner att jag har svårt att hinna med kommenterandet (om man ska komma med något trevligare och mer substansiellt än bara "vad fint"), men jag TITTAR och LÄSER och NJUTER alltid. varje dag :).

kram så länge,

Mia sa...

När jag var i Skåne för några år sedan missade jag precis dessa förtjusande rapsfält. (Jag fick dock en hel del bilder på fina pilvallar ;o) Så jag njuter av dina bilder ;o)
// Kram

Hans-Ove sa...

Vi är lyckligt lottade här i Skåne som har så mycket vackert. Hoppas de längre norrut blir lite avundsjuka. Snygga rena bilder som vanligt från dig.

Della sa...

Och det ser så vår-/sommarsvenskt ut.

Marina sa...

Jo men det finns ju rapsbilder och rapsbilder. Man kan väl säga att mina inte ser ut som dina precis.

Mycket fina är dina!

Kram

Jill c",) sa...

Stemningsfullt og flotte kontraster! Likte veldig godt fargene sammen:))

Jill:)

Matts sa...

Jag går äntligen av efter alldeles för många arbetsnätter...10 på rad förutom ett undantag av en ledig dag. Så nu på ledigheten ska även jag ut och dokumentera rapsen och allt vackert som Skåne har att erbjuda. Fick en otrolig längtan efter sommarväder nu när jag fick se dina bilder Camilla.

Vh

Lasses bilder sa...

Hade i min tanke att dokumentera rapsen jag med, men vi får se till helgen. Härliga gula fält kan jag för mitt inre se i Örtofta-trakten ...

Anne sa...

fantastic colors!

Michèle Dassy sa...

Nice series. My favorite picture: the first one!!