lördag 3 januari 2009






Vi åkte in till Malmö i förmiddags för att göra fynd på Sopstationen (loppis) men där var stängt, lite snopet eftersom jag tittade på deras hemsida igår och där stod det inget om att det skulle vara stängt ända tills efter trettonhelgen. Fick ialla fall med mig lite bilder hem från ett ruffigt Malmö, det här är annat än Turning Torso och de snygga kvarteren vid Västra Hamnen...

14 kommentarer:

Kerstin sa...

Så snyggt det ruffiga kan bli. Precis som du säger är det lite annat än de fina kvarteren men det här är riktigt kul att se.
Ha en härlig lördag.

Karins fotoblogg sa...

Helt klart något annat än de kvarteren... Men snyggt!
Ha det gott

anna of sweden sa...

Ruffigheter är nästan roligare att plåta än tjusigheter, tycker jag. Gillar särskilt bilden med den gröna dörren!
Kram!

Anonym sa...

Jätte fina kort, det har ingen betydelse vilken miljö man fotar det är den som är bakom kameran som gör det.

Kram Annica

Ninni sa...

Oftast blir det väldigt snygga bilder av "fula" motiv. Dina bilder är ju bra exempel på det!
Kram Ninni

Karin sa...

Snyggt! Ruffighet ger karaktär åt bilderna. Ha en fin söndag! Kram Karin

Anonym sa...

Vilka otroligt vackra bilder du tar! Precis min stil :-)

Peter Olofsson sa...

Fina bilder som vanligt på din blogg, var ute och fotograferade i morse, lyckades plurra fast det är 13 minus grader ute i en myr, lade ut två bilder på nätet inget vidare kul bilder men de får beskriva kontrasterna i Tyresta national park i alla fall, ha det så bra ses och hörs här i bloggvärlden mvh från Peter!

Peter Olofsson sa...

Hoppsan ser som vanligt att jag skriver från fel blogg, det har gjort några läsare lite irreterade så det mailat till mig, bara det är lite intressant, ska loga ut och skriva från Oumberligabloggen istället, men du vet ju att jag har två bloggar så för dig blir det inga problem. Ha det mvh från Peter!

Anonym sa...

Vilken härlig blogg du har och otroligt vackra bilder! Det låter spännande med en fotoshop. Bäst att man lägger till dig på Bloggkoll så att man inte missar något! ;)

Anonym sa...

Hej! Det var första gången jag var inne på din sida nu och jag blev riktigt inspirerad. Skulle också vilja ha en blogg som heter Camillas foto... men jag känner mig väldigt som nybörjare i fotovärlden än så länge. Köpte min systemkamera förra våren och visserligen har jag fotat en hel del, men faktiskt inte ens läst instruktionsboken än.. bara gått på känsla.. och inte heller provat olika objektiv osv. Men jag blir inspirerad! Och av att gå ut just bara för att fota också! Sen att du bor i Skåne, som jag tycker är så härligt, med himlen och havet och vidderna..
Jag köpte föresten min kameraväska på sopstationen i malmö i somras, troligtvis en gammal kikarväska för 30 kr!

jennys hus sa...

Första gången jag kikar in här. hittade hit via livinglikelinda.
Så otroligt fina bilder du tar.
Kram/jenny

millandante sa...

Säger som Jennyshus det är fösta gången och jag hittade också via livinglikelinda. Vilka underbara bilder du tar!! Jag kommer tillbaka och njuter!

Fundera grönt sa...

Snyggt! Gillar!
kram