söndag 22 mars 2009

Jag hoppades på en riktigt fin vårhelg med solsken och blå himmel men det smög sig, istället har himlen varit täckt av en grå, kompakt molnmassa. De här bilderna tog jag i fredags när jag tog en kort cykeltur genom byn, tycker att de förmedlar en del vårkänslor...

10 kommentarer:

Petra C sa...

Du Camilla, hur kommer det sig att jag tycker dina "trista" gråa början-av-våren bilder blir så väldigt vackra men att jag själv tycker det är så tråkigt att ta såna bilder?? :)

Ninni sa...

Den blå himlen visar våren tycker jag. Vi har haft fint på förmiddagarna och åska och regn på eftermiddagen. men det gör ju inte så mycket...vi har ju grönskan.
Kram Ninni

Karin A sa...

Synd att ni inte fått njuta av soligt vårväder i helgen! Här var det underbart väder igår och helt okej idag. Det blev lite trädgårdsarbete och lite fotograferande. :) Härliga bilder du visar, gillar verkligen den sista. Lekfull!

Kram Karin

Jörgen Håkansson sa...

Grått är tråkigt ja. Fast nu har jag haft solsken i hela sju dagar. Det är rätt skönt faktiskt efter den här vintern med 4 månader grått.

Karins fotoblogg sa...

Visst är det så härligt att våren smyger sig på. Visserligen med små bakslag(nu snöar det här)...
Härliga bilder också, gillar sista bäst!
Kram

elena cn sa...

Oj, jag blev alldeles facinerad av sista bilden. När jag förstorade den så såg det inte verkligt ut...det kändes som om kullen och trädet var miniatyrer i ett modell landskap...om du förstår vad ja menar.
Men Camilla! Att du vågar titta på vampyrfilmer (ryser lite nu!).

ylva sa...

våren är nästan där, jag känner det på mig :). och att gafflar kunde vara så snygga...?

jag förstår att du minns vissa sagor. jag minns till och med sagotexter från när jag var barn och jag har inte världens bästa minne ;). och när du blir faror eller mormor så kommer du att bli så poppis. dessutom läser de alltid bättre än föräldrarna ;).

önskar en härlig vårig vecka!

kram kram,

Kerstin sa...

Visst börjar det likna vår hos er även om det inte är sol varje dag. Det ser ju ut som att det börjar sticka upp lite grönt ur marken. Vi har haft soligt och fint hela helgen så det har varit några timmars fotande. :)
Ha en fin måndag.

pudelflicka sa...

Vackert !
I går var det vår här i Stockholm och i dag är det vinter med snö.
Kram Hedvig

Photos by Storm sa...

Hejsan. Visst är det vår i bilderna. Gillar den sista speciellt. Ha en skön måndag/Lis