söndag 26 april 2009
Det bästa sättet att avsluta helgen på är att ta en lång cykeltur och njuta av landskapet och naturen. Idag ber jag er att klicka på bilderna så att ni ser ordentligt, det skånska landskapet är så vackert och tittar ni noga ser ni att rapsen snart står i blom...

16 kommentarer:

bildburken sa...

gud så vackra bilder! favoriten är nog den man raden av klippta träd, men alla är så starka.

Mia sa...

Har inte varit här på några dagar. Vilka fina bilder du tagit på tulpaner och annat ;) Våren är en underbar tid för fotografering.
Ha en skön vecka!
// Kram Mia

Photos by Storm sa...

Nu presenterar du verkligen bilder som förmedlar skånska lansbygden när den är som vackrast. Vilken växtkraft! Jag fastnade för den sista bilden men också den fjärde där färgerna är så vackra. Ha det bra/kram Lis

Kerstin sa...

Åh, Camilla, det här är rent magiskt. Så vackra bilder, jag blir alldeles andäktig. De trimmade träden är så fina men den som jag fastnar riktigt för är den andra bilden med allén. Jisses så fint. Det är nästan så att jag väntar mig att bilen som syns där långt borta är en riktigt gammal bil från 30-talet. Tänk vad en bild sätter fantasin i rörelse.
Ja här finns snön kvar men inte i så stor omfattning. Gräsmattan på framsidan är snöfri, bak har vi lite snö kvar men det är skuggläge. Vi har haft runt 17 grader varmt både igår och idag så visst har vi hopp om grönska här med. Men i morgon ska det visst bli regn och lägre temperatur igen.
Hoppas att du får en riktigt fin vecka.
Må så gott.
Kram

H A N N A S - F O R M sa...

Tack söta!!! Dina bilder är så vackra..alla är fina men favoriten är den med träden vid vägen...verkligen fantastiskt vacker.

Hoppas allt är bra med dig, själv har jag suttit och red. bilder nästan hela helgen...

KRAM
Hanna

elena cn sa...

Vilket härligt ljus du har fångat!
Ja, man måste få upp bildern i stort format...annars missar man mycket. Den lilla bilen i allén t.ex....

Anonym sa...

Oj vilka landskapsbilder du bjuder på. Här går det inte att välja ut någon favorit eftersom alla bilder är underbara tycker jag. Måste ha varit en ljuvlig cykeltur och ett bra avslut på helgen. Jag hoppas du haft en bra helg och den nya veckan börjar bra!
Morgan

Karin A sa...

Stum av beundran! Helt makalöst fina bilder! Kram Karin

Ninni sa...

Underbara bilder...visst blir man sugen på en cykeltur i det skånska landskapet...Jag kan nog inte välja ut någon favorit...kanske de klippta träden. Den är bara så läcker!
Må så gott!
Kram Ninni

oumberligating sa...

Hej Camilla, som vanligt när jag ser dina fina och härliga bilder så vill jag flytta till Skåne, inte för att kunna fotografera utanför den härliga naturen. Men så är det väl för alla kanske man längtar till något man inte har och som avviker ifrån ens egen vardag, fast Skåne har jag alltid längtat till. Var ofta i Skåne varje sommar som liten sp viss bardomsromantik finns det säkert inslag av.
Min helg har gott i konstens tecken, besök på gallerier och auktionsvisningar och många härliga samtal med "konstnärer" av olika slag, har en liten idé om ett framtida Galleri, vad ska det heta då, går just nu under projektnamnet Galleri Jernsaxen så klart - bilder och ting som berör - Oumberligating(ler). Meningen med mina bloggar kommer snart att uppenbara sig, även bloggandet isig är ju en slags konstform tycker jag. Skrev just en kommentar inne hos Karins foto om att jag tycker att många förlorar sig i för mycket teknik tänkande och ibland glömmer det konstnärliga, jag förstår att man precis som du eftersträvar teknisk fulländning i sina skapelser, men utifrån sett för oss betraktare så blir motivet huvudsaken, ja, kanske inte för andra tekniknördar men för oss andra "dödliga" (ler).
Du lyckas ju oftast att förena dessa kriterier teknik och motiv.
Men jag är ibland lite orolig att teknik fixering gör att mycket material tas bort, såg det i helgen hos en kille som fotat de mesta fantastiska detaljer av olika slag.
Har problem med hastigheten på vårt bredband just nu så det mesta tar för lång tid att göra via datorn i nuläget, men det håller på att dras in fiberoptiskkabel här, så djäklar i min lilla låda vad jag ska blogga när det är klart(ler)!
Ha nu en härlig vecka på alla sett!
Stor Kram ifrån Peter!

pudelflicka sa...

Vilka bilder! Skåne är så vackert!
Kram Hedvig
Jo jag badar pudlarna varje 3-4 vecka och det tar en dag till tross för att jag får hjälp och efteråt måste jag städa också.

Marra sa...

Vilka underbara bilder :)

Milla sa...

Ljuvligt!
Låter så härligt när du skriver att Rapsen snart står i blom...
Kram

Karins fotoblogg sa...

Åh, så vackert Camilla! Vilket magiskt ljus! Är det samma allé som är med på månadsbilden? Suck, skåne är SÅ vackert!

Alla dina bilder nedan är också underbara! Den näst sista fotot på äppelblomman tycker jag var otroligt bra! Sen den tredje tulpanbilden fr slutet hade en underbar komposition! Så fint också med den vita bakgrunden. Har ni ett putshus?

Apropå månadsbilden så skulle jag fota den i dag men snopet nog så dog batteriet just som jag skulle knäppa av. Jag visste att batterinivån var låg men trodde den skulle orka med ett par bilder till... Ja ja, jag får gå tillbaks!

Ha en skön vecka!(jag ska återkomma med en bra macrobild så du får se)

anna of sweden sa...

Hjälp, vad du är duktig!
Alldeles otroligt vackra bilder!

Fundera grönt sa...

Åh vackra! Du tar fantastiskt fina trädbilder!
kram
Nanna