onsdag 29 april 2009Imorse åkte jag till Linnebjer naturreservat och tog en fotopromenad, blev lite förvånad över att vitsipporna fortfarande står i full blom och bildar en vit matta mellan träden. Liljekonvaljernas blad är en decimeter höga men inga blommor är på gång där ännu fast det dröjer nog inte länge förrän de tar över efter vitsipporna. Idag får det bli en blomsterkavalkad och imorgon blir det månadsbilden, det glömmer ni väl inte...

10 kommentarer:

Sarah sa...

Härliga foton på fina vårblommor =)

Ninni sa...

Underbara bilder! Är det körsbärsblom på de översta?
Tack för alla vackra vårvyer som jag får...
Kram Ninni

Milla sa...

Underbara foton!!
Kram

Nattsyrran sa...

Just ja! Månadsbilden. ÄNTLIGEN ska det väl synas någon skillnad. Och det blir nog en markant sådan tror jag, efter helgens och veckans försommarvärme.
Makalösa bilder =)
Kram

Kerstin sa...

Finfina bilder allihop men den sista var bäst.
Jo, månadsbilden fixade jag idag. Hade soligt och fint tills jag drog iväg ut då tornade molnen upp sig. Så jag stod och väntade på den lilla bron tills solen kom igen så jag kunde knäppa bilden.
Ha en fin kväll.

Maria i Sennan sa...

Vi ses imorgon..Kram Maria

Anonym sa...

Underbar kavalkad du bjuder på! Det är som balsam för själen att vila ögonen på dessa fina bilder tycker jag. Självklart ser jag fram emot månadsbilden. Ha en fortsatt trevlig kväll!
Morgan

Karin A sa...

Härligt härligt! :) Jag ska iväg imorgon och fota så det blir en sen uppdatering denna gång. Kram Karin

Nässelblom och choklad sa...

Instämmer med övriga - underbara bilder! Efterlängtade vårblommor avporträtterade med känsla, kan det bli bättre. Ha en bra valborg!

Hero sa...

Vackra bilder! Här hos mig börjar vitsipporna vissna nu när bokarna har blivit gröna. Men det kommer andra blommor och det är så vackert överallt. Det gäller att passa på och njuta:)
Ha en fortsatt trevlig helg