onsdag 27 maj 2009


Idag vill jag rikta strålkastarljuset på Bengt som skapar fantastiskt vackra målningar, gå in på hans hemsida ( http://www.bengtrane.se/ ) och läs, titta och njut...


Bilden är lånad från Bengts hemsida, www.bengtrane.se

5 kommentarer:

Maria i Sennan sa...

Ursnyggt på Bengts sida-har också en favorit-Michael Qvarsebo--
Snart e också denna månaden slut
Kramen...Maria

Kerstin sa...

Vad snygga saker han gör. Kul med nya tips. :)
Ha en fin dag.

Anonym sa...

Absolut fina saker på hans sida. Kul att se!
Morgan

oumberligating sa...

Ja, det var verkligen fint "hemma hos honom" precis som det alltid är hos dig Camilla! Hej föresten, har verkligen dåligt samvete har nu hållit mig borta ifrån kommenterandet och inläggandet i lite över en vecka nu! Självklart är ingen skada skedd på någotvis, men så ser man hur fort ens användarstatestik dalar. Självklart är inte det heller av yttersta vikt då hade jag inte gjort sådana inlägg som jag gjort idag, 3 stycken faktiskt alla med temat "humor" det kanske inte riktigt märks, men min knepiga humor finns där och jag ler lite för mig själv medans inläggen skapas och det är väl egentligen det viktigaste. Om någon sedan också tycker det är lite "trevligt" och kommenterar så visst blir jag glad, precis som merparten av oss bloggare blir, antingen man skriver något fint/trevligt eller visar bilder eller både och helt enkelt.
Nu ska jag ägna en timme av mitt liv att besöka mina favoritbloggar läsa och "titta ikapp" på det jag missat under veckan och självklart så tittar jag in på din alltid fina och trevliga blog!
Torsdag idag, undrar om det är för tidigt att önska dig en trevlig helg? Jag gör det i allafall man vet aldrig hur mycket tid som blir över i morgon, som sagt ha det bra på alla sett!
Kram ifrån Peter!lla!

Ninni sa...

Ska genast kolla...
Tack för tipset!
Kram Ninni