lördag 11 juli 2009

Andra dagen i Göteborg vaknade vi till storstadsdjungelns ljud, tutandet från backande lastbilar, bullret från sopbilar och folk som var på väg till jobbet, lite exotiskt för oss som kommer från landet. Förmiddagen tillbringade vi på stan, det blev en lång stund inne på Prickig Katt där vi testade massor av snygga hattar. Efter lunch åkte vi med spårvagn till Saltholmen, där hade en mås specialiserat sig på att sno glass från människor som gick förbi (som tur var snodde han inte våra glassar). Vi tog båten till Brännö, en fin tur som blev en helt ny naturupplevelse för mig, tyvärr var vädret inte det bästa just då så vi åkte tillbaka direkt igen. En rolig dag med blandade upplevelser, både storstadspuls och fin natur, fortsättning följer imorgon...

3 kommentarer:

oumberligating sa...

Hej Camilla, härliga bilder som vanligt hos dig. Just nu är det kul med att sitta och kika runt på lite olika bloggar för att se vad folk/bloggvännerna hittar på på sina semestrar. Har blir det för första gången någonsin ingen direkt emester, Lilla Frun för dålig, jag arbetssökande för fullt, barnen förälskade och sommarjobbande så det blir nästan omöjligt att få allt att fungera. Det går ingen nöd på oss på någotvis vi har vårt lantställe ett tiotal mil härifrån och jag söker även jobb i Uppsala områden så variation i tillvaron har vi i allafall, får se vad som händer!
Ha det fortsatt bra på alla sett och trevlig helg!
kram ifrån Peter!

Della sa...

Verkar ha varit en trevlig utflykt trots vädret.

Karin A sa...

Kul att ni hittade till Prickig katt - det är en sådan härlig butik. Älskar att gå dit och prova hattar och titta på accessoarer. :)

Kul att du gillade turen till Brännö (även om vädret inte var på er sida). Det är trevligt att kunna åka ut i skärgården till en rimlig penning!

Kram!