lördag 25 juli 2009
Jag vaknade tidigt imorse, solen sken och himlen var blå med bara små nätta moln så jag gav mig ut på en liten cykeltur...

6 kommentarer:

Nattsyrran sa...

Underbara bilder. Svensk sommar på väg att gå in i höst. Visst är det väl rofyllt att ge se ut så här på morgonen=). Må gott!
Kram

Kerstin sa...

Sommar, sommar, sommar. Dina bilder är så mycket sommar. Jag har lite svårt att acceptera att det snart är över. Vi har haft en vecka med riktig sommarvärme och det känns inte kul. Det är 16 grader och mulet. Regnet fortsätter att hänga tungt över oss.
Hoppas att det vänder snart.
Ha en fin lördag, Camilla.

mojjephoto sa...

Blåklockor är en av mina favoritblommor och en mycket vacker blåklockebild du visar här tycker jag, självklart tycker jag samtliga bilder här är vackra men en och annan favorit måste man väl få välja. :)
Morgan

Jörgen Håkansson sa...

Blåklockor är trevliga ja :)

Camellia sa...

Vindstilla verkar det också ha veirt. Lyllos! Jag är så sugen på att plåta men här har det blåst i veckor, och ingen mojning i sikte!

Karin sa...

Vilka underbara bilder! Allihopa!
Den första har så fina färger och ett sådant fint suddigt mönster av bladverkeet i bakgrunden och den med två strån mot den iskalla blå himlen är ju så ljuvlig! Skulle kunna skriva ngt om varje bild ,men det blir så långt då. / Kram