söndag 26 juli 2009

Nu har vi haft några veckor med halvtaskigt sommarväder och det börjar nästan kännas som om sommaren är slut för denna gången. Jag kommer på mig själv med att planera bilder inför hösten, som idag när Björn och jag gick en runda i Måryd Naturreservat och jag såg den lilla björkdungen, tänk vad vacker den är när löven har blivit gula...

12 kommentarer:

Linda P sa...

Jodå, där blev faktiskt många bra foton, så det var skoj! Har precis suttit med bruden o valt ut fyra st som ska vara på tackkortet o ett till tidningen.
Men nu kommer nästa problem: Ska jag laborera med dem i ps eller låta de vara naturliga? Jag kan ju inte så mkt om ps.
Om jag vill ljusa upp o öka eller minska kontrast tex, blir det då bra utskrift om jag bara gör detta och sparar i jpg när jag är klar. Eller ska det göra olika versioner som ska sammanfogas???? *snurrig*

Camellia sa...

Jag förstår känslan, fast ändå...neeej, låt inte sommaren vara över än, snälla!

Linda P sa...

Tack Camilla, du är en klippa!

Photos by Storm sa...

Nej, du får inte tänka på hösten ännu. Jag har bara haft två veckors semester hittills. Näckrosor är så fina. Men, din header gör mig glad. Jag älskar ytan och färgerna i bären. Den får mig att tänka på vår familj, två vuxna och tre söner. Tvåan från vänster är vår yngste, aktiv och charmig. Ha det bra/kram Lis

Marina sa...

Nä, inte får det vara slut ännu. Jag har visserligen inget alls emot hösten men jag tror nog ändå att det kommer mer sommar.
Nu har vi precis varit utanför Sjöbo på 30-årsuppvaktning. Retar mig att jag GLÖMDE kameran hemma. Hur kunde det hända????

Ha en bra ny vecka!

Karin A sa...

Hehe...nej inte höst ännu! Idag har vi haft en ganska fin sommardag och dessutom brukar ju augusti ofta bjuda på fint väder. :) Härliga bilder både här och i föregående inlägg. Gillar så dina makrobilder när solen skiner!

Hör av dig om du ångrar dig vad gäller paraplyet! Ha en skön start på veckan. Kram Karin

ylva sa...

sådär kan jag också göra ;). sitta och tänka långt i förväg, fast det är kanske ett bra sätt att förbereda sig för vad som komma skall :)? många vackra bilder som vanligt! ladonia är speciellt, jag har inte varit där på många många år, men jag har alltid tänkt att någon dag ska jag åka tillbaka :). roligt att se bilder därifrån.

och jazzfestivalen var bra :). det är roligt att kunna få både skärgård med kallbad och storstad med musik ;). och tack ;), det var en bra födelsedag. precis så som den ska vara :).

kram kram,

Annelie J sa...

Hej!
tycker att du ska kika in på camillasfoto.wordpress.com- lite scary lika bloggar....

anna of sweden sa...

Är så dålig på att läsa bloggar nu när jag är hemma, men nu hade jag en stund över och hoppade in till dig.
Underbara bilder (som vanligt). Åh, vad du är duktig!!!

Kerstin sa...

Nja, jag kan förstå dig men jag hoppas innerligt att sommaren vill komma tillbaka. Vi har bara haft en vecka av riktig sommar så den måste komma tillbaka.
Vilka fina näckrosor. Den färgen har jag aldrig sett tidigare. Vackert!
Ha det gott.

Karin sa...

Håller med om att det blivit lite höstkänsla nu...fast jag vill ju inte att sommaren ska vara slut riiiktigt än. Björkarna blir nog som du säger ett riktigt fint motiv då, men är det redan nu också. / Kram

Veronica sa...

Wow, vilka bilder, men inte än va =)