söndag 5 juli 2009


Nu gör jag som så många andra och tar en liten paus från bloggandet, vi ses igen om några dagar ...

19 kommentarer:

Kerstin sa...

Ha en riktigt fin ledighet.
Kram

Marina sa...

Ha det bra med vad du ska hitta på.

Regniga hälsningar!

Anne-Lie sa...

Det gör du rätt i - ut och njut av den underbara sommaren;-))

Della sa...

Ha det bra!

Ninni sa...

Hoppas du får en riktigt skön ledighet i Göteborg! Och fint väder! Här blåste, regnade och åskade det igår, riktigt rejält. Dessutom har det blivit riktigt kyligt. Vi ska skjutsa ner dottern med sina prylar till Linköping där hon bor i vanliga fall. Vi passar på nu när vädret inte är så bra...sen hoppas vi det blir varmt och skönt igen så att vi kan vara på ön några dagar.
Ha det så bra!
Kram Ninni

Karin A sa...

Vilken härlig bild! :) Ha en bra ledighet.

Kram Karin

Ps. Jag har ju inte någon månadsbild för juni...hann tyvärr inte fota någon innan jag åkte. Får man vara med ändå? Annars kanske jag ta en alternativ bild. Var nämligen i Central Park en av månadens sista dagar. :)

Lime sa...

Ja, det blir inte såå mycket bloggande och surfande så här i sommarvärmen.

Hoppas du har det bra!

marie-louise sa...

finfint foto!

ylva sa...

gör du det ;). det är ganska skönt faktiskt. själv har jag suttit en lång stund och "tittat ikapp". blir alltid alldeles förundrad över allt det du hittar att fota. och hur vackert det är genom din kamera :).

dessutom har jag till mitt eget förtret "bloggat ikapp". hade ju schemalagt ett inlägg till förra söndagen som aldrig dök upp *så snopen*. och så undrar jag om jag inte borde be dig om receptet till din goda laxsoppa? vi har ju bara så många att varva med och ett till vore inte alls fel :). särskilt inte om den är supergod ;). blev så glad också när jag såg att ni förstos vad jag menade. hur knepigt det kan vara att få ihop flera människors många olika viljor så att alla känner sig nöjda. eller iallafall inte helt missnöjda ;).

kram och underbar paus!

oumberligating sa...

Det tycker jag du ska göra, du har helt klart varit en av de flitigaste bloggarna och alltid visat på nya och fina bilder, det tackar jag för. Ha det så skönt även fast värmen är påväg bort ett tag. Ser man i bloggarna så har många upplevt att det varit för varmt, men det tycker inte jag alls, så självklart så hoppas jag på en ny värmebölja. Lite regn först sedan hoppas jag att den "rikitga sommaren" kommer och att det vi hade bara varen försmal(ler)!
Kram ifrån Peter!

Photos by Storm sa...

Ha det så bra i Götet. Hoppas ni får en skön semestertripp med lagom gott väder/kram Lis

Pockethexan sa...

Skönt med ett bloggstopp ibland, men jag ser fram emot att få se vad det blir för härliga bilder du kommer med sen,

Skön sommar på er!/sagt av Hexan själv

PS. så hoppas jag att du har sett att jag skrev på några av dina äldre inlägg (inte för att vara besvärlig utan för att jag gillar dina hus)DS

Karins fotoblogg sa...

Ha det riktigt skönt Camilla!

Så snyggt med det silvriga träet som bakgrund.

Kram!

Anna of Dallas sa...

Jag skall till Svedala i början av nästa vecka. Min kompis och jag tänkte ta ut på cykeltur. Har du några smultronställen som man borde besöka just nu? Jag skall ta med kameran.

Maria i Sennan sa...

Ha det så skönt-man behöver faktiskt koppla av ibland för att kunna koppla på-vi ses o hörs
Maria

Maria i Sennan sa...

PS från Sennan-Så nu har matte satt sej vid bloggen igen-regnet har fallit-luften e svalare så nu kanske det blir något gjort...
Lillemor

Mia sa...

Ha det så gott!

Karin sa...

Ha det så skönt! / Kram

Zaga sa...

Ha en skön ledighet och njut av sommar Sverige!!
Kram