fredag 22 januari 2010Här kommer de utlovade favoriterna från gårdagens tur till Lomma, typiska Camillabilder med få element och en slags strikthet. Nu bär det snart iväg till gymmet, har utmanat mig själv till att bli en jäkel på plankan eftersom jag kände att jag behövde få in lite nya övningar i mitt program. Jag började med 3x1 minut men insåg att det var ingenting när jag läste om en kille som stod i 16 minuter, tror väl inte att jag kommer upp i det men skam den som ger sig...

20 kommentarer:

Anna of Dallas sa...

Jag har varit så uppe i annat att jag inte har tittat på andra bloggar på ett par dagar. Men nu ser jag, du har många fina vinterbilder. Dina bilder från Lomma är alltid fina, vare sig det är sommar eller vinter.

Annelie J sa...

Skam den som ger sig!! Här är det full aktivitet på gymmet, men det är kul med många nya medlemmar. Gillade verkligen bilden på dörrarna. Supersnygg & stilren.

Anonym sa...

Härliga bilder....följer dej här på bloggen och njuter av din konst....så fina bilder......vackert

Photos by Storm sa...

Snygga bilder som alltid hos dig. Håller med om att det är Camillabilder och de blir väldigt bra i en serie. Bilderna i förra inlägget påminner mig om att jag måste till öland i helgen. Tyvärr har snön drivit över småvägarna ner till vattnet så det är svårt att komma ner till favoritstränderna. Lycka till på gymmet och ha en riktigt bra helg/Kram

Karin A sa...

Fina bilder Camilla! Förstår precis varför dessa är dina favoriter. Jag tilltalas av det "enkla" formspråket. Lycka till med träningen! Jag väntar bara på att träningsvärken ska sätta in efter att ha tränat för första gången på ett tag igår.

Trevlig helg!
Kram Karin

enchocolatte sa...

what a pure, calm photos! like them very much!
E.

HASSE BROMS - SKÄRGÅRDSFOTO sa...

- Så rena och fina bilder, med en fantastisk komposiotion.
- Kanonbra Camilla !!!

anna of sweden sa...

Ja, riktiga Camillabilder. Så himla fina!

Lycka till med plankan. 16 minuter? Oj! ;)

ylva sa...

men det är dem jag tycker allra bäst om också :). om jag tar sådana bilder så ser det mest bara trist ut, men när du gör det så blir det sååå vackert och fascinerande! blir så nostalgisk av alla lommabilder också... bodde i utkanten av lund ett tag och brukade cykla eller åka inlines ut dit :). så mycket öppna ytor, det tycker jag om. och som vanligt väldigt fina bilder på dörrar, så perfekt komponerat. är hemskt förtjust i päronen mot prickig bakrund också :). vitt är klurigt och lättast är väl att belysa den. vill man fuska så kan man överexponera lite. och porträtten! så vackra och personliga :).

tycker att optimism plus envishet är världens bästa komination, det kommer man långt med (och förmodligen kommer du komma mycket längre på gymmet än vad du tror med det också ;) ). jag skulle vilja vara envisare när det kom till mig själv, inte bara principfrågor ;). och tack, nu vet jag precis vad jag ska svara nästa gång :), skulle tro att det är något som hon skulle kunna ta till sig. smart, din farmor ;).

och tack snälla, du anar inte hur det värmer :). så glad över att kunna fortsätta våra små samtal!

önskar en härlig helg!

kram kram,

pudelflicka sa...

Du är otrolig kreativ och har en sådan känsla för små detaljer.
Ja skulpturen är fantastisk och den skulle passa bra hos mig men vi får se när våren kommer. Just nu kan man inte ställa den där jag hade tänkt på grund av all snö.
Kram Hedvig

Qatesha sa...

Wow, vilka fina! Jag gillar speciellt bilden med de tre dörrarna. Skulle passa bra uppförstorad med ram på vilken vägg som helst antar jag :D

Leles värld sa...

Hej, fick tips om din blogg av en vän. Superfina bilder du tar! Själv är jag i startgroparna att försöka utbilda mig lite mer i fotografering. Här finns mycket inspiration att hämta.

Lele i PA

Anonym sa...

Jag slutar aldrig att bli förvånad över ditt skarpa bildseende, du hittar verkligen "camillabilder" hela tiden. -Bra!
Morgan

H A N N A S - F O R M sa...

Så snyggt Camilla!!! JA, det är verkligen Camillabilder som du skriver...och det är ju underbart!!! Tycker att det blir allra bäst då man fotar från sitt hjärta...och det gör du!

STOR KRAM
Hanna

Kerstin sa...

Wow, vilka bilder Camilla! Så snyggt och stilrent. Bilden på dörrarna är ju fantastisk. Tredje bilden med stegen ner i det iskalla vattnet....mmmmm....snyggt.
Ha en fin helg.
Kram

Karin sa...

Ser rätt igenbommat ut.. inte riktigt säsong för bad förstås. Riktigt snygga Camillabilder. Gillade dina Lommabilder från den varmare årstiden också. Skulle också behöva åka och träna och gärna förnya mitt träningsprogram. Man fastnar så lätt i gamla övningar. / Trevlig helg! / Kram

Maria i Sennan sa...

Dags att ge sej ut..Solen skiner..kanske fastnar något på linsen..Kram Maria

Pål Espen Husøy sa...

Nydelig serie med bilder. Morsomme komposisjoner.

Della sa...

Verkligen typiska Camilla-bilder. Dom tackar vi för!

Ninni sa...

Såna här bilder älskar jag! Jättesnyggt Camilla! Vad duktig du är!
ha en skön helg och njut av solen från mig också. Här var det jättelänge sedan vi såg den...
Kram Ninni