lördag 23 januari 2010







Jag hade Eila med mig ut på en fotorunda idag, hon hade fått i bilduppgift att fotografera perspektiv, senare ska de måla bilder också där de använder sig av enpunktsperspektiv och tvåpunktsperspektiv. Det blev förstås en hel del andra bilder också, på slutet var hon mest inne på att fotografera spår i snön. Själv njöt jag mest av sällskapet och den blå himlen men några favoriter fick jag till också, de kommer imorgon...

8 kommentarer:

Photos by Storm sa...

Mmm, jag känner igen några av motiven från din fototur. Härlig blå himmel och jag förstår att du njöt av sällskapet. Får se om det blir en Ölandstur i morgon. Tycker att det är lite otäckt på stränderna just nu. Jag har nämligen alltid skräck för att hundarna ska gå i genom isen. Trevlig kväll/Kram

Marina sa...

Kul att göra sånt tillsammans! Tänk om vara barns bildlärare varit så påhittig. Hon är dötrist!

De där målningarna i punktperspektiv har i alla fall dottern gjort men aldrig att de fått fota eller göra något spännande.

Härliga bilder! Kram!

elena cn sa...

Ni har ju så fantastiskt landskap!!
Ja, min dotter har också precis börjat med perspektiv på sina bildlektioner. Hon går första året på gymnasiet Det kanske din dotter också gör?

pudelflicka sa...

Vad roligt att ni kan göra saker tillsammans och vilket härligt miljö ni har runt om er!
Kram Hedvig

Kersti sa...

Blå himmel, ljuvligt.

Kerstin sa...

Visst är det kul att dela en hobby med barnen. Det är roligt med sällskap och att lära av varandra. Fina bilder, Camilla. Gillar den där hon ligger och fotar spåren. Men vad är det för spår?
Ha en fin söndag.
Kram

enchocolatte sa...

Family photo walk! Nice places, familiar trees...
I also take my oldest son Bruno for such photo tours. He likes it very much!
Kram,
E.

Anna of Dallas sa...

Ha, det var lite skillnad mot förra januaris månadsbild.