torsdag 28 januari 2010



Jag gick mot oljudet idag, mot kakafonin av tusentals kacklande gäss och när jag närmade mig ån så kom de flygandes precis över huvudet på mig. Flock efter flock flög förbi, jag försökte hitta en plats där det var fri sikt och inga grenar ivägen och till sist lyckades jag fånga några på bild men aldrig hade jag trott att de var så snabba...

13 kommentarer:

Karin Lindström sa...

Hej Camilla!

Så konstigt det var. Satt och tänkte på dig och en annan blogg när jag gjorde mitt nya inlägg. Och nu när jag kikade på kommentarerna så hade ni båda varit där?!!! Konstigt tycker jag, inte alls skulle min mamma tycka som alltid känner på sig saker:)

På våra stolar blev det toppenbra med ullfilten. Ull har ju en förmåga att stöta ifrån smuts så det borde gå jättebra. Klär du sen sitsar med det så är det ju enkelt att byta ut det om det blir fult. Det är ju lite värre när man haft dem hos möbeltapetserare, men än så länge har det inte blivit det mista fult. Mina pojkar sitter inte alls stilla på stolarna utan klätttrar runt och det håller jättebra. Vi köpte våra på marinens överskottslager, visserligen för ganska länge sen. Hittar du något liknande kan det bli hur bra som helst, dessutom kostade de nästan ingenting:)

Nu ska jag kika mer hos dig. Du visar så vackra bilder som vanligt.

Ha det så bra och lycka till med matstolarna!

Kramar
Karin

Xini Björnmamman Does Thailand sa...

Fint fångat!
Ha en fin dag.
Xini Björnmamman

pudelflicka sa...

Kommer gässen tillbaka så tidigt eller har de aldrig åkt i väg från Skåne?
Vackert med allt det blå i dina bilder!
Kram Hedvig

Marie S sa...

Wow ! Är det ett vårtecken ? *hoppfull*
Kram..

Maria Thorbjörnsson sa...

Högt i skyn skola....ja du vet vilken sång jag fick i skallen..även om det e en annan pippi..Maria

Photos by Storm sa...

Är inte gässen ett vårtecken? Har ni haft så fint väder idag? Här har snön yrt och bara ställt till bekymmer för mig. Jag fick i alla fall väldigt bra benträning på hundrundan nu i kväll. Jag forcerade knähöga drivor och till slut hade jag lust att bara lägga mig i en. Hundarna hoppade fram som kaniner, utan att bli ett dugg trötta, hm hm/Kram

Malin Malmberg sa...

Jag fullkomligt älskar ljudet av gässen som flyger över himlen i sin V-formation. Just nu är det även massor av annan fågelsång överallt och det påminner om att det alldeles, alldeles snart är vår!
Tjohooo! säger jag :P

Karins fotoblogg sa...

Jag lade också märke till all fågelsång idag, det kvittrades hejvilt över allt. Det gråa väder vi har till trots. Så skönt att få se lite sol hos dig!

Kram

Kerstin sa...

Åh, så vackert. Det känns som ett vårtecken, speciellt med den vackra himlen därtill.
Ha en fin fredag, Camilla.
Kram

Jörgen Håkansson sa...

Hehe, dom är snabba dom där. Stora som små.

Karin Wijk sa...

De är rätt mäktiga de där gässen, när de flaxar med sina vingar. Snyggt fångat! / Karin

Susanne sa...

Men Åh vad jag saknar en blå himmel nu!!! Vackert=)

Della sa...

Dom brukar höras på långt håll dom där, men när dom väl kommer är dom snabbt förbi. Jag har hängt ut genom fönstret många gånger och ändå missat att få bra bilder.