onsdag 27 januari 2010






Lite smått från igår, idag är himlen jämngrå och det har redan börjat snöa så smått, får väl se om det väntade ovädret drar in över Skåne och ställer till med kaos på vägarna och i tågtrafiken. Själv har jag planer på att få till lite fler vinterbilder och gärna snöstormsbilder, som skåning är jag ganska svältfödd på snö så när den väl kommer blir jag som tokig...

10 kommentarer:

Klara Desser sa...

Ja igår var det vackert så jag förstår att det blev så fina bilder. Hoppas att du får några häftiga snöstormsbilder idag!

Ha det bra!
Kram!

Maria Thorbjörnsson sa...

Här vräker snön ner..så att sitta inne känns helt rätt idag..snöstorm..ja det e en utmaning..Ha det..Maria

Randi sa...

Vilka underbara bilder! Jo, nu dalar snön utanför fönstren - hoppas det inte blir värre!!!!
"Keep warm!"

Kerstin sa...

Jättefina bilder. Jag är svältfödd på blå himmel så det är ren njutning att se dina bilder. Hoppas att ni inte snöar in. Här är snöovädret över oss och en klass 2-varning har utfärdats. Bäst att stanna inne idag.
Ha det gott.
Kram

Ninne sa...

Som vanligt. Härliga foton.
förstår att du Är på G när vi nu fått vinter här nere
Kram Ninne

Anonym sa...

Ja, det har snöat en bra stund här i Oskarshamn nu iaf. Snöbilder är också något som jag inte har så "fett" av i mitt arkiv, visst är det vackert med snöbilder. Jag hoppas du får dom bilderna du vill ha om snön kommer.
Morgan

anna of sweden sa...

Vilka vackra Camilla-bilder.

Hoppas att du får till några snökaosbilder.

Michèle Dassy sa...

I adore the photo with the three masten

Karin A sa...

Har du fått till några snöstormsbilder idag? Här har det snöat, regnat och haglat om vart annat. Det hade jag gärna varit ute! Imorgon hoppas jag dock på lite vacker rimfrost. Härliga bilder Camilla!

Kram Karin

Nässelblom och choklad sa...

Vilken fantastiskt blå himmel. De blå och vita bilderna tillsammans ger en grekisk känsla. Snyggt fotat! Hos mig har det kommit mycket ny snö och allt är väldigt vitt idag...