lördag 9 januari 2010


När jag hade kommit halvvägs på min cykelrunda undrade jag vad jag höll på med, dels är det ganska jobbigt att cykla i snö och dels blåste det rejält. Den enda kroppsdel som var bar var ansiktet och efter en stund i motvind försvann känslen helt, konstigt nog syns kylan inte alls i dagens bilder utan det ser nästan ut som vår...

9 kommentarer:

Marie S ♥ sa...

Hoppas att du tinat ordentligt utan köldskador !
Översta bilden är helt underbar... den lilla bilen och att man får gissa vad som kan finnas på andra sidan vägen...helt klart en hög vindkraftsnurra men resten ?!

Ha en bra lördag.. kram

Della sa...

Ja fy sjutton vad kallt det är. Det är väl den enormt blå himlen och solen som ger lite vårkänslor i bilderna. Hoppas du har töat upp nu. Jag tog lite glögg efter fotopromenaden och det hjälpte!

anna of sweden sa...

Vackra bilder! Och du har rätt, det känns som vårljus.

OF SPRING AND SUMMER sa...

Översta bilden är verkligen härlig uppförstorad! Gillar den gula lavan på stenen och fönstret med de de målade luckorna. Fina bilder!!
Ha en trevlig fortsatt helg.
Kram Ingrid

enchocolatte sa...

the 1st one is my favourite today!
Kram,
E.

Camellia sa...

Kanske det är en aaaaaaningens vår i luften hos dig, vem vet. F ö har du en till pescatarian här. Kul med demivegetarian, det uttrycket är helt nytt för mig.

Nattsyrran sa...

Tänk att ni har så pass med snö!!!! Men nu kan det väl bli lite mildare. Det biter rätt så bra i kinderna nu!!
Kram

Millan sa...

Missade grande finale på månadsbilderna, typiskt att man lagt upp 11 bilder nästan alltid i tid och så kommer den sista nästan en vecka för sent;)
Vill i alla fall tacka för det gågna året och även om jag inte har varit så flitig att kommentera så följer jag din blogg och dina vackra bilder. Är det förresten din bild på körsbären som pryder en vägg nere på Entre i Malmö?

God fortsättning på 2010!

Anonym sa...

Du är verkligen hurtig som ger dig ut och cyklar i kylan, hoppas du har riktigt varma kläder och bra däck på cykeln. Fin blandning av motiv i bilderna detaljer och vyer.
Morgan