onsdag 18 mars 2009


Det är farliga tider, våren är här, och jag har drabbats av någon sorts städmani, återkommer när jag har fått ordning och reda...

14 kommentarer:

Anna Carin Ahlander sa...

Åh va duktig du har varit!! jag har gjort samma insats för mitt hem idag med! det måste varit solen som satte fart på städlustan! yippie :)

Kerstin sa...

Det är ett lustigt fenomen. Jag har farit fram i köksskåpen och rensat och städat till. Det är solen som gör oss så alerta tror jag.
Ha en fin dag.

Anonym sa...

Jösses vilken liten skylt det var. Jag fick göra bilden större och gå närmare skärmen för att se:)
Idag har jag rensat "gamlaräkningshögen" som bara vuxit mer och mer under de senaste 10 månaderna. Jag fick ta en liten fikapaus emellan håltagning och pärmisättning...högen var stoooor.

Anonym sa...

Antar att dammråttorna blivit eliminerade idag då..städning hör väl våren till. Hoppas du blev nöjd med resultatet. Rolig och passande bild ju! :)
Morgan

Ninni sa...

Tyvärr måste jag säga att det är ett övergående fenomen...annars hade jag städat ihjäl mig vid det här laget;) men duktigt gjort Camilla! Man känner sig så nöjd sen...
Må så gott!

Karins fotoblogg sa...

Rolig bild! Och ja, bilden kom igår! Tack snälla! Så snygg! Mycket snyggare i verkligheten också. Det blir verkligen något helt annat när bilder kommer på print. Det kan se så fint ut på skärmen men när fotot kommer på papper... ja, det blir en helt annan känsla!
Jag ska köpa ram! :)
Kram

Karin sa...

Åhh, ja det är ju bäst att passa på medan man har lust. :) Städa ut vintern och välkomna våren är härligt. När solen skiner ser man allt som behöver göras. Vågar knappt titta på mina fönster just nu. :)

Härliga bilder du har bjudit på det senaste! Läckert med arkitekturinslag. Jag var iväg på fotomara i söndags och då var ett av uppdragen att fota just arkitektur.

Ha det gott! Kram Karin

Göran Jönsson Skrea sa...

HEJ CAMILLA !
Jag har börjat att se på din blogg och jag är mycket impad över dina konstnärliga bilder och matchand text.
bra.
Själv har jag börjat med en blogg och tar jätte myrsteg. Detta är första inlägget som jag skickar ut i den elektroniska syberrymden .
något lite svindel får jag allt men ok
Jag återkommer till din fina sida.

nilla|utanpunkt sa...

Vänta nu, rostig bjälke, gissar jag (men nu ser jag en kommentar om en skylt, får nog titta igen!). Om Medborgarhuset, och modern arkitektur i barns ögon – funkar inte. Vet inte varför, kanske man som barn är romantiker, det ska vara spännande gamla slott, eller gulliga stugor, eller... Jag är antagligen också gammal, för jag tycker huset ser väldigt vackert och läckert ut!

oumberligating sa...

Godmorgon och Hej! Oumberlige Peter tittar som vanligt in och läser i din alltid fina och trevliga blogg och lämnar självfallet ett litet "hej" efter sig"
Ha det bäst!
Mvh från Peter!

oumberligating sa...

PS: Oumberlige Peter igen, verkligen härliga bilder.
Ska göra allt för att Hexan själv ska orka sätta sig vid datorn ett tag idag och skriva några rader.
Hon uppskattade verkligen dina fina bilder och jag med.
Som sagt ha det bäst!
Mvh från Peter!

Photos by Storm sa...

Skynda dig, ta tåget hit innan manin försvinner. Du får ta med kameran så vi kan ge oss ut på fototur i Kalmar/Ölandstrakten. Ha det/kram Lis

Karin Wijk sa...

Hoppas att du kan smitta av dig lite på mig ;-) det skulle behövas här hemma.
Kul att klicka på fotot och se en detalj som man inte visste om fanns där.
Blev så inspirerad av dina förra foton att jag var en sväng till Uppsala konserthus och fotade igår...kanske lägger ut de sen.
Trevlig helg!

anna of sweden sa...

Städmani? Det skulle jag behöva få en släng av ... :)